Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Какви топки му наместив ,ни Чави не дава такви пасови:DАма тоа е....кога учи од Калу..:icon_mrgr:Следно поткупување на играч ,јадете суспензија сите(прв ова Kaiserov:icon_lol:)

В

Вори

Гостин
За последен пат ќе пишам ваков пост со ваква содржина на темава.
Значи,дали сакате да играме во вторник/среда утакмица во балон.Да се собереме 12 души и да играме меѓу себе или пак да се собереме шестмина и да играме против некоја друга екипа.
Ако се собереме доволно луѓе,тогаш некој од скопјаниве да резервира термин за балон и да изиграме една партија преку недела.

Еве јас прв се запишувам во листата:

1.Вори

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.293
1. Вори
2. Cthulhu^

Како сакате, сеедно, само да играме! И веднаш барајте противничка екипа!

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
За последен пат ќе пишам ваков пост со ваква содржина на темава.
Значи,дали сакате да играме во вторник/среда утакмица во балон.Да се собереме 12 души и да играме меѓу себе или пак да се собереме шестмина и да играме против некоја друга екипа.
Ако се собереме доволно луѓе,тогаш некој од скопјаниве да резервира термин за балон и да изиграме една партија преку недела.
Зборевме и за тоа вчера ама не се откажувај ти одма, последен пат пишеш, некогаш и 10 пати ќе напишеш пред да бидне, тоа е :).

Јас не сум сигурен коленово дали ќе ми биде ок за среда затоа сеуште не се запишувам а за следен пат сигурно доаѓам и за балон преку недела.

В

Вори

Гостин
Бандажирај го бе,голема работа.Нема да те форсираме многу,ќе играш во дефанзива :D

Ајде Никола и Топче нека се јават во темава,зошто мислам дека и тие сакаа да играме во балон.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Вчера зборевме и за балон и за преку недела значи во план ни беше така да не се откажувај :D.

Џабе да го бандажирам цел модрици сум :D, ќе бидам среќен до сабота да бидам фит а следен пат со штитници ќе играм :D.

Ако не стигнам сеа за среда за следната играм обавезно, фудбал 2 пати неделно а тек и баскет коа ќе поченеме, секој ден спорт ќе има :D.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Јас сум за во балон во теков на оваа недела т.е од утре :)

1. Вори
2. Cthulhu^
3. lazzy^

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
И јас сум за ама нема шанси до вторник пошто имам оток на прстот од вчера, стар проблем што го влечам е тоа и треба 2-3 дена дур помине да не ме боли :D

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Ајде вие што сте од Скопје, распрашајте каде има најдобри услови.

Само ќе ве молам добро да се организираме, да изиграме, да не остани само на муабет :)

G

_Ghost_

Гостин
Бандажирај го бе,голема работа.Нема да те форсираме многу,ќе играш во дефанзива :D

Ајде Никола и Топче нека се јават во темава,зошто мислам дека и тие сакаа да играме во балон.
Баш в среда не можам, имам проба со бендот. За балониве не сум запознаен, ама пак ќе кажам, играм во Расадник двапати неделно веќе 4 години, ако сакате можам да се јавам и да прашам кога има слободен термин. (вторник или четврток, тие денови јас можам). Термин од саат е 1500 ден.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
И јас мислам дека најдобро ќе биде во расадник многу добра е вештачката трева.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom