Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пишете се у листа бе дечки, не ме терајте јас пак да ве пишам :D. И да тепате у среда со кого и да играте :D.

Баш в среда не можам, имам проба со бендот. За балониве не сум запознаен, ама пак ќе кажам, играм во Расадник двапати неделно веќе 4 години, ако сакате можам да се јавам и да прашам кога има слободен термин. (вторник или четврток, тие денови јас можам). Термин од саат е 1500 ден.

Па ќе се договориме тогаш порано или покасно да играме.Ќе си кажеш ти кога можеш јеботе.
--- надополнето: Oct 3, 2011 4:01 PM ---
Пишете се у листа бе дечки, не ме терајте јас пак да ве пишам :D. И да тепате у среда со кого и да играте :D.

Шестмина може да се собереме,ама немаме противничка екипа.Дај најди ни ти,крај краева и да играме против нив.

Ајде бе да ви ебам,откажете едно вечерно излагање да поспортуваме малце.Да се зафркаваме,да се дружиме,да се запознаеме и во живо.
Многу сте комплицирани,како Светско првенство да организираме...

Па ќе се договориме тогаш порано или покасно да играме.Ќе си кажеш ти кога можеш јеботе.

Шестмина може да се собереме,ама немаме противничка екипа.Дај најди ни ти,крај краева и да играме против нив.

Ајде бе да ви ебам,откажете едно вечерно излагање да поспортуваме малце.Да се зафркаваме,да се дружиме,да се запознаеме и во живо.

Многу сте комплицирани,како Светско првенство да организираме...

Друже, те сфаќам ама тешко се организира ова од искуство ти кажувам, тастатурава ми прегреа од праќање пп за саботава ама не се откажав бев упорен и ете изигравме :).

Падна муабет и за преку недела играње ама осетив дека баш оваа тешко ќе иде и затоа ништо конкретно не договоривме :). 12 за преку недела тешко ќе се збираме ама 6 веројатно ќе се најдеме (следната недела идам и јас а може и Топче ќе дојде и ќе бидеме таман) ама треба противници да бараме за во балон.

Јас не знам други со кои би играле ама ако сите почнеме да бараме може и да најдеме ама за сега неделава пробајте сами иако ви е времето кнап :). Тројца од саботата рекоа ќе прашаат за балон така да треба со нив да збориш, јас ќе им спомнам во сабота да прашаат :).

Биди оптимист, тешко е нешто да почнеш ама ќе биде, не се откажувај ете и за баскетот си бара организација ама некој мора да ја заврши :).

Види,три недели немам играно фудбал па затоа ми се игра и брзам.И три недели чекам некој да договори за преку недела,пишувам на темава и прашувам членови ама слабо нешто.
Изгледа ќе мора да си барам друго чаре.

Види,три недели немам играно фудбал па затоа ми се игра и брзам.И три недели чекам некој да договори за преку недела,пишувам на темава и прашувам членови ама слабо нешто.
Изгледа ќе мора да си барам друго чаре.

Ти кажав од следната играме и јас и Топче ама ако успееш да најдеш и сам за неделава пробај, да не ми беше коленово со огромна модрица ќе дојдев и сега ама те сфаќам и јас чекав 2 недели додека заврши кошарката и не игравме а изгорен бев за играње :).

Само не се нервирај и пиши редовно како ти оди за и другиве да те читаме па кој сака да се убаци да се запише :). Треба време луѓево да навикнат дека има фудбал и преку недела (да речеме среда) и сабота :).

Сеа сте веќе петорица собрани за преку недела а со мене и Топче следната недела ќе бидеме веќе 7 и само уште противници ќе фалат. Ајде запни има шанси да успеете за четврток на пример да ви бидне :).

1. Вори
2. Cthulhu^
3. lazzy^
4.Инзаги

Еве го и четвртиот.Ајде,кој беше друг заинтересиран?

Брат ја не се допишувам за сега зашто чекам да видам тренинг кога ќе имам....да не одкажувам после во 5 до 12...
Пишете само каде?!

1. Вори
2. Cthulhu^
3. lazzy^
4.Инзаги

Еве го и четвртиот.Ајде,кој беше друг заинтересиран?

ја ама напрајте за у четврток да може и ghost да дојде

ама у секој случај ќе ни треба екипа против која ќе играме пошто тешко да сме 12.
И дај нека се пријавува некој голман :D

Абе Ghost не мора да оди на проба,нека уклучат матрица наместо бубњевите и решен проблем :D
Ај уште двајца да се собереме и да најдеме некоја екипа противничка,па да ги измериме силите.

Абе Ghost не мора да оди на проба,нека уклучат матрица наместо бубњевите и решен проблем :D
Ај уште двајца да се собереме и да најдеме некоја екипа противничка,па да ги измериме силите.

Да, ама матрицата не можи да прави туруп туп тшш.:)
Шала на страна, среда само од 11 вечерта или пред 5 одручекта би можел. После тоа сум ептен кнап, одам до Влае, а тоа голем пат е. Ви викам јас утре или четврток играм 100%.
пс. @ Топче, јас сум голман. За играње сум труп, ама затоа профи голман сум. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom