G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има подоле и балон со вештачка трева јас мислев за тоа зборишРасадник е сала.![]()
Има подоле и балон со вештачка трева јас мислев за тоа збориш
Баш в среда не можам, имам проба со бендот. За балониве не сум запознаен, ама пак ќе кажам, играм во Расадник двапати неделно веќе 4 години, ако сакате можам да се јавам и да прашам кога има слободен термин. (вторник или четврток, тие денови јас можам). Термин од саат е 1500 ден.
Пишете се у листа бе дечки, не ме терајте јас пак да ве пишам. И да тепате у среда со кого и да играте
.
Па ќе се договориме тогаш порано или покасно да играме.Ќе си кажеш ти кога можеш јеботе.
Шестмина може да се собереме,ама немаме противничка екипа.Дај најди ни ти,крај краева и да играме против нив.
Ајде бе да ви ебам,откажете едно вечерно излагање да поспортуваме малце.Да се зафркаваме,да се дружиме,да се запознаеме и во живо.
Многу сте комплицирани,како Светско првенство да организираме...
Види,три недели немам играно фудбал па затоа ми се игра и брзам.И три недели чекам некој да договори за преку недела,пишувам на темава и прашувам членови ама слабо нешто.
Изгледа ќе мора да си барам друго чаре.
1. Вори
2. Cthulhu^
3. lazzy^
4.Инзаги
Еве го и четвртиот.Ајде,кој беше друг заинтересиран?
Абе Ghost не мора да оди на проба,нека уклучат матрица наместо бубњевите и решен проблем
Ај уште двајца да се собереме и да најдеме некоја екипа противничка,па да ги измериме силите.