- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.913
- Поени од реакции
- 7.497
Какви топки му наместив ,ни Чави не дава такви пасови
Ама тоа е....кога учи од Калу..
Следно поткупување на играч ,јадете суспензија сите(прв ова Kaiserov
)

Зборевме и за тоа вчера ама не се откажувај ти одма, последен пат пишеш, некогаш и 10 пати ќе напишеш пред да бидне, тоа еЗа последен пат ќе пишам ваков пост со ваква содржина на темава.
Значи,дали сакате да играме во вторник/среда утакмица во балон.Да се собереме 12 души и да играме меѓу себе или пак да се собереме шестмина и да играме против некоја друга екипа.
Ако се собереме доволно луѓе,тогаш некој од скопјаниве да резервира термин за балон и да изиграме една партија преку недела.
Баш в среда не можам, имам проба со бендот. За балониве не сум запознаен, ама пак ќе кажам, играм во Расадник двапати неделно веќе 4 години, ако сакате можам да се јавам и да прашам кога има слободен термин. (вторник или четврток, тие денови јас можам). Термин од саат е 1500 ден.Бандажирај го бе,голема работа.Нема да те форсираме многу,ќе играш во дефанзива
Ајде Никола и Топче нека се јават во темава,зошто мислам дека и тие сакаа да играме во балон.
Која црна трева човече?И јас мислам дека најдобро ќе биде во расадник многу добра е вештачката трева.
Вештачка е нели под тоа има гумаКоја црна трева човече?![]()