Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Левак не игра, сега се 6 СОСЕ Кајзер, ако игра Шурикен и дојдам јас ќе бидеме 7, малце нефер али како сакате. Ако треба ќе најдам јас +1 за 7в7 или ете другарот на Саета Рубиа. Сега се чека Шурикен значи, нема ли некој број/ова/она?
Ок ок, јасно е, тоа го пишав пред да знам дека Левак нема да игра.:)
Шурикен кај да е треба да потврди, имаше пишано дека најкасно до попладнево ќе кажел.

Иначе нема нефер тука, минатата така ја изгубивме, тие беа 7, ние 6.:icon_lol:

1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен ??
6. DE BUS

Црвени:

1.Ханибал
2. Kaiser
3.Toпче
4.The_Dude
5.Juventus_M
6.alek-stuki

Левак не игра, сега се чув со него - нема со кој да иде натака, ипак е од Лисиче. Затоа Кајзер, играј ти место него пошо ја имаш желбата (и силата :P), а нека пише Шурикен дали игра, ако не ќе играм јас место него и крај на приказната​

--- надополнето: Nov 10, 2011 3:52 PM ---

Левак не игра, сега се 6 СОСЕ Кајзер, ако игра Шурикен и дојдам јас ќе бидеме 7, малце нефер али како сакате. Ако треба ќе најдам јас +1 за 7в7 или ете другарот на Саета Рубиа. Сега се чека Шурикен значи, нема ли некој број/ова/она?

Абе пишете му ПП и ќе врати плус мислам,дека ќе игра ама останува да потврди самиот!! :)
Пс.6 на 6 ќе цркенеме!! :D

Леле ама комплицирате да било фер не фер :D
Мац доаѓај ако сакаш да играш сме играле и 8 в 8 битна е дружбата кој сака нека дојде ако треба и 5 на 5 ќе играме ако треба и 7 на 7 :D
Се гледаме вечер, јас ќе бидам папсан ама не ја пропуштам утакмицава ;)

Глеам се изгубија луѓево, јас ќе дојдам, само пишете дали да викнам уште еден човек за 7в7.

Ако никој не пише, ќе рачунам дека според сегашново броење сме 6 на 7 и ќе викнам. :)

Дечки извинете хаос бев. Реков многу обврски имам затоа немав време да пишам. Не се плашете од претходното извинување, зашто играм! :)
Гоуст да ми кажеш преку пп чекам за 5ката да се договориме, не ми се доаѓа сам. :)

1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен
6. DE BUS

Црвени:

1.Ханибал
2. Kaiser
3.Toпче
4.The_Dude
5.Juventus_M
6.alek-stuki

Аирлија :) Мац кажи му на другарчето да си носи црвено ванелче, а ти плаво. Или обратно.... уатевер​

Како сме сега. Мац и другарчето идат или не ? 6вс6 сме без нив, со нив 7вс7. Јас мислам подобро е и замена да има и постојано да се менуваме. Минатата ние бевме без замени, за разлика од црвените и мислам беше тоа едно од клучните фактори за поразот. :)

Da ne ima nekoj od gjorce so ke ide so kola :D
Има, пиши пп каде да те соберам, во 22:50 го земам Инзаги кај Блажевски фурната :).

Како сме сега. Мац и другарчето идат или не ? 6вс6 сме без нив, со нив 7вс7. Јас мислам подобро е и замена да има и постојано да се менуваме. Минатата ние бевме без замени, за разлика од црвените и мислам беше тоа едно од клучните фактори за поразот. :)

Грешка си, друга ви беше причината за поразот :). Едино ако немате кондиција, тогаш да ама тоа не ви беше главен фактор :).

1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен
6. DE BUS
7.Вори

Црвени:

1.Ханибал
2. Kaiser
3.Toпче
4.The_Dude
5.Juventus_M
6.alek-stuki

Ние сме фул :P

1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен
6. DE BUS
7.Вори

Црвени:

1.Ханибал
2. Kaiser
3.Toпче
4.The_Dude
5.Juventus_M
6.alek-stuki

Ние сме фул :P
Вори ? Не јеби... А Мац и другарчето ?

Ја би ви попунил место, ама касно е. Утре имам некои обврски. Ако го смените терминот следната недела би дошол :)

Мац ако сака да игра нека биде од наша и среден проблем :). Супер за вас дека Вори ви игра, лошо за мене дека ќе морам повеќе да трчам :D. Речи му не го зеам со кола пешки нека иде да се измори прво :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom