И јас да играм ако Левакот не игра пак еден ќе фалиЕпа ајде, јас на 70% сум цело време, деснава нога не ми работи за шутирање и подолги подавања.
Алек Стуки пиша поназад дека ќе дојде. Само нека потврди.И јас да играм ако Левакот не игра пак еден ќе фали.
jas mozam da zemam drugar ako ne dojde nekoj za 7 na 7. Potvrdete mi.Ajdeee kako si gledam na kraj nema niso od fudbalot da ispadne
Да видиме Шурикен што ќе кажи прво. Ако откажи, земај го.jas mozam da zemam drugar ako ne dojde nekoj za 7 na 7. Potvrdete mi.
Ајде нека каже, ако не ќе дојдам јас. Да бидеме нашиДа видиме Шурикен што ќе кажи прво. Ако откажи, земај го.
So e do mene neka dojdejas mozam da zemam drugar ako ne dojde nekoj za 7 na 7. Potvrdete mi.
Да, ама само ако игра Шурикен, ако не ќе биде неферски едната екипа со човек повеќе.Плави:
1._Ghost_2.Инзаги3.Сајбер4.Саета Рубиа5.Шурикен ??6. DE BUS7. Mac ))
Црвени:
1.Ханибал2. Levak ??
3.Toпче4.The_Dude5.Juventus_M6.alek-stuki7. Kaiser
Ако не игра Шурикен, тогаш сме 5 мина, секако ќе треба. Ако игра, тогаш со Кајзер бидете седмите, оти некни се виде дека многу им е на дечкиве 6 мина без замена.Да, ама само ако игра Шурикен, ако не ќе биде неферски едната екипа со човек повеќе.![]()
Левак не игра, сега се 6 СОСЕ Кајзер, ако игра Шурикен и дојдам јас ќе бидеме 7, малце нефер али како сакате. Ако треба ќе најдам јас +1 за 7в7 или ете другарот на Саета Рубиа. Сега се чека Шурикен значи, нема ли некој број/ова/она?Ако не игра Шурикен, тогаш сме 5 мина, секако ќе треба. Ако игра, тогаш со Кајзер бидете седмите, оти некни се виде дека многу им е на дечкиве 6 мина без замена.![]()