Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мац ако сака да игра нека биде од наша и среден проблем :). Супер за вас дека Вори ви игра, лошо за мене дека ќе морам повеќе да трчам :D. Речи му не го зеам со кола пешки нека иде да се измори прво :D.

Ќе прочита кај и да е :Р

Мац ако сака да игра нека биде од наша и среден проблем :). Супер за вас дека Вори ви игра, лошо за мене дека ќе морам повеќе да трчам :D. Речи му не го зеам со кола пешки нека иде да се измори прво :D.
Вори небеше црвен?:confused:Инаку денес најјак штоперски тандем...јас и kaiser:icon_lol::pos:

Вори небеше црвен?:confused:Инаку денес најјак штоперски тандем...јас и kaiser:icon_lol::pos:

Ако можам да трчам сакам денес на 5 мин да играм со тебе во напад а Дјуд како центар да ни дава топки. Ако не, седам у одбрана со Алек а ти со Дјуд и Топче везете напред ;).

Јас и обложување во живо можам да воведам ако има публика повеќе од еден :)

Untitled-1.jpg

:pos:

Ако можам да трчам сакам денес на 5 мин да играм со тебе во напад а Дјуд како центар да ни дава топки. Ако не седам у одбрана со Алек а ти со Дјуд и Топче везете напред ;).
Ajде така нека биде:)Само да играме и со замена би било топ:)Чекаме на Мац..

Епа супер чим Вори игра, ќе дојдам јас и играм од кај црвениве. Ај се глеаме. :)

Реков дека не играм,ама уште сега ќе играм во балон и готово.Не ми држи душа,некако с'клет имам,па да се истрчам реков.
Се гледаме таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom