Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
G

_Ghost_

Гостин
Левак не игра, сега се 6 СОСЕ Кајзер, ако игра Шурикен и дојдам јас ќе бидеме 7, малце нефер али како сакате. Ако треба ќе најдам јас +1 за 7в7 или ете другарот на Саета Рубиа. Сега се чека Шурикен значи, нема ли некој број/ова/она?
Ок ок, јасно е, тоа го пишав пред да знам дека Левак нема да игра.:)
Шурикен кај да е треба да потврди, имаше пишано дека најкасно до попладнево ќе кажел.

Иначе нема нефер тука, минатата така ја изгубивме, тие беа 7, ние 6.:icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен ??
6. DE BUS

Црвени:

1.Ханибал
2. Kaiser
3.Toпче
4.The_Dude
5.Juventus_M
6.alek-stuki

Левак не игра, сега се чув со него - нема со кој да иде натака, ипак е од Лисиче. Затоа Кајзер, играј ти место него пошо ја имаш желбата (и силата :P), а нека пише Шурикен дали игра, ако не ќе играм јас место него и крај на приказната​

--- надополнето: Nov 10, 2011 3:52 PM ---

Левак не игра, сега се 6 СОСЕ Кајзер, ако игра Шурикен и дојдам јас ќе бидеме 7, малце нефер али како сакате. Ако треба ќе најдам јас +1 за 7в7 или ете другарот на Саета Рубиа. Сега се чека Шурикен значи, нема ли некој број/ова/она?
Абе пишете му ПП и ќе врати плус мислам,дека ќе игра ама останува да потврди самиот!! :)
Пс.6 на 6 ќе цркенеме!! :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Леле ама комплицирате да било фер не фер :D
Мац доаѓај ако сакаш да играш сме играле и 8 в 8 битна е дружбата кој сака нека дојде ако треба и 5 на 5 ќе играме ако треба и 7 на 7 :D
Се гледаме вечер, јас ќе бидам папсан ама не ја пропуштам утакмицава ;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Глеам се изгубија луѓево, јас ќе дојдам, само пишете дали да викнам уште еден човек за 7в7.

Ако никој не пише, ќе рачунам дека според сегашново броење сме 6 на 7 и ќе викнам. :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки извинете хаос бев. Реков многу обврски имам затоа немав време да пишам. Не се плашете од претходното извинување, зашто играм! :)
Гоуст да ми кажеш преку пп чекам за 5ката да се договориме, не ми се доаѓа сам. :)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен
6. DE BUS

Црвени:

1.Ханибал
2. Kaiser
3.Toпче
4.The_Dude
5.Juventus_M
6.alek-stuki

Аирлија :) Мац кажи му на другарчето да си носи црвено ванелче, а ти плаво. Или обратно.... уатевер​

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Како сме сега. Мац и другарчето идат или не ? 6вс6 сме без нив, со нив 7вс7. Јас мислам подобро е и замена да има и постојано да се менуваме. Минатата ние бевме без замени, за разлика од црвените и мислам беше тоа едно од клучните фактори за поразот. :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Da ne ima nekoj od gjorce so ke ide so kola :D
Има, пиши пп каде да те соберам, во 22:50 го земам Инзаги кај Блажевски фурната :).

Како сме сега. Мац и другарчето идат или не ? 6вс6 сме без нив, со нив 7вс7. Јас мислам подобро е и замена да има и постојано да се менуваме. Минатата ние бевме без замени, за разлика од црвените и мислам беше тоа едно од клучните фактори за поразот. :)
Грешка си, друга ви беше причината за поразот :). Едино ако немате кондиција, тогаш да ама тоа не ви беше главен фактор :).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен
6. DE BUS
7.Вори

Црвени:

1.Ханибал
2. Kaiser
3.Toпче
4.The_Dude
5.Juventus_M
6.alek-stuki

Ние сме фул :P

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен
6. DE BUS
7.Вори

Црвени:

1.Ханибал
2. Kaiser
3.Toпче
4.The_Dude
5.Juventus_M
6.alek-stuki

Ние сме фул :P
Вори ? Не јеби... А Мац и другарчето ?

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Ја би ви попунил место, ама касно е. Утре имам некои обврски. Ако го смените терминот следната недела би дошол :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мац ако сака да игра нека биде од наша и среден проблем :). Супер за вас дека Вори ви игра, лошо за мене дека ќе морам повеќе да трчам :D. Речи му не го зеам со кола пешки нека иде да се измори прво :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom