Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Играм и јас освен ако пак не се пријават 100000 души ко претходниот пат. Тогаш ќе го отстапам местото на некој од тие што ќе се пријават после мене.
1. lazzy^
2. Supervisor
3. Топче
4. Кајзер
5. Кифла

1. Вори
2. Шурикен
3. Urban Move
4. Инзаги
5. RussianKid
6. Хак

Од кај нас Левакот, Чтулу и Џеко треба да се изјаснат а мислам и Мац ќе сака да игра така да пак ќе не има доста :).

1. lazzy^
2. Supervisor
3. Топче
4. Кајзер
5. Кифла
6. Skech

1. Вори
2. Шурикен
3. Urban Move
4. Инзаги
5. RussianKid
6. Хак
Se staiv 6ti od crvenite i ja doagam ovoj pat minatiot gledam imase guzva

Ќе има и сега гужва тоа е сигурно го реков и претходно... Минатиот пат се покажа дека може да се игра супер 7 на 7 не гледам проблем и по двајца одеднаш да се менуваме ако сме 8 луѓе... За повеќе прашајте го Каизер ако спреми тактика :D

Можеби ќе бидеме и повеќе.Да се затвори листата,некако глупо и неферски ми се гледа,така да не знам што да правиме.
Да видиме да се најде некакво решение кај што ќе бидеме сите задоволни.

Не знам што да ви кажам дечки, не е мое да одлучам ама и со две измени на секои 7 мин се менувавме а тек 3 да има, крш ќе стане од игра.

Сепак не сум јас тој што ќе одлучи кој може а кој не може да игра, мора сите заедно да најдеме решение.

Радујте се ја пак не играм, не сум 100% фит и не ме пуштаат докториве. : )

Ако веќе има толку голем интерес...дај да организираме и фудбал за нас послабите , да не речам дупките во фудбал:)
Јас тек сега приметувам дека фешти се дешаваат на утакмициве, навијачи примате?? Само не ме терајте мажоретка да бидам, можам сам ода се дружам со такви:))))

Баш кога одевме дома со Тхе Дуде и Чтлутулу правевме муабет ако се јави и 3 екипа да земеме два термина и да играме како куп нешто.Или па ако се јават 4 екипи да организираме група,па секоја недела по една утакмица да се игра:D

Мене најголем проблем ми е кондицијата, не сум некој техничар ама за одбрана мислам дека сум солиден, малце премногу физички влегувам ама јебига, фан на премиер лига, навикнат сум на дуели:)
Е сеа глеам тука сите играчишта и не би се нафатил јас да сум лабилна алка:)

Штотуку решив дека ќе дојдам па што сака нека биде:D

1. lazzy^
2. Supervisor
3. Топче
4. Кајзер
5. Кифла
6. Skech
7.NomoregameS!

1. Вори
2. Шурикен
3. Urban Move
4. Инзаги
5. RussianKid
6. Хак

1. lazzy^
2. Supervisor
3. Топче
4. Кајзер
5. Кифла
6. Skech
7.NomoregameS!
8.Cthulhu

:D:D:D

1. Вори
2. Шурикен
3. Urban Move
4. Инзаги
5. RussianKid
6. Хак

Цтхулху стај се на листа не лајкувај само :D
--- надополнето: Oct 24, 2011 7:28 PM ---
хахаха еве кајзер те стаи :D
--- надополнето: Oct 24, 2011 7:29 PM ---
Иначе и јас сум за 3 екипи да се напраат ама проблемот е што не верувам дека секогаш ќе бидеме 18 луѓе :(
--- надополнето: Oct 24, 2011 7:32 PM ---
Од кај нас Дјуд и Левакот треба да се изјаснат од кај другиве Гоуст и Сајбер + ако има уште некој што го заборавив :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom