Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
топче не ме свакај погрешно само предлог дадов ако ок е нормално е дека ке има замени али сакам да кажам дека ако сме 10 души од екипа нема да има поента играњето тоа се 4 замени заради тоа

ајде најди чаре?Што да праиме?
Што ако јас не сум дома денес цел ден а вие се пријавите и "попуните" место?
Јас не треба да доаѓам иако сум играл до сеа секој пут без да заебам?

Ќе ми извините ама ако праите такви распореди тогаш предност ќе имаат тие што играат стално... не играме брзи прсти

Јас имам еден глуп предлог што ми се мота низ глава, али во секој случај си викам не е на одмет да го споделам.
Тие 14-15 што сме стандардни досега да се пишуваме на оваа тема и во овој термин.
Ако има други (а гледам Се повеќе и повеќе има) заинтересирани, нека отворат нова тема, пр зелени вс розеви ( :D ) и нека си резервираат друг термин некаде, и сите среќни, задоволни и наиграни.
Знам дека е глупо али јбг.

^ Јас се пријавувам ете реков. И да не дојдам имате играчи. Али ќе гледам да дојдам.

Јас имам еден глуп предлог што ми се мота низ глава, али во секој случај си викам не е на одмет да го споделам.
Тие 14-15 што сме стандардни досега да се пишуваме на оваа тема и во овој термин.
Ако има други (а гледам Се повеќе и повеќе има) заинтересирани, нека отворат нова тема, пр зелени вс розеви ( :D ) и нека си резервираат друг термин некаде, и сите среќни, задоволни и наиграни.

Сум за тоа предност да имаат тие што се стандардни. Во случајов јас и Skech не сме во таа група. Нема љутиш тука. Доколку се пријават истите од минатиот пат, ќе мора да напуштиме ние. Максимум нека има по 3 измени од екипа.

ајде најди чаре?Што да праиме?
Што ако јас не сум дома денес цел ден а вие се пријавите и "попуните" место?
Јас не треба да доаѓам иако сум играл до сеа секој пут без да заебам?

Ќе ми извините ама ако праите такви распореди тогаш предност ќе имаат тие што играат стално... не играме брзи прсти

Не се буни знаеш дека јас сите ќе ве пишам :D.

Е тек тогаш ќе им почнат маките :). Си знаеме јас, Сајбер и Вори како беа почетоците, сеа на готово организирано е многу лесно :).

^ Јас се пријавувам ете реков. И да не дојдам имате играчи. Али ќе гледам да дојдам.
Стај се на списокот,и не ми глуми Балотелиo_O
--- надополнето: Oct 24, 2011 9:02 PM ---
Добра идеа,барем вака горе доле сме сигурни сите за фудбал дека ќе играме.

Па на сите им стана интересно од кога ви ја видоа дружбата :):):)

И твоите фотографски способности :D.

Пс. Кул аватар, само немој така да ни се појавиш :icon_lol:.

И твоите фотографски способности :D.

Пс. Кул аватар, само немој така да ни се појавиш :icon_lol:.

Подобро кажи камерманот, од 60 минути игра баш најспорната ситуација сум фатила да ја снимам :pos:

даов само предлог немора да се прифати тоа за затварање на списокот, а минатиот пат не се пријавив заради што видов дека сте гужва и дека веке има по 8 души за да не комплицирам не играв тогаш се пријавив сеа. Ако сметате дека треба да се откажеме нема везе

Подобро кажи камерманот, од 60 минути игра баш најспорната ситуација сум фатила да ја снимам :pos:
Ти должам за тоа ,да знаеш! Имам видео материјал како доказ дека не беше фаул,и можам да испратам жалба ...нели?:D

1. lazzy^
2. Supervisor
3. Топче
4. Кајзер
5. Кифла
6. Skech
7.NomoregameS!
8.Cthulhu

:D:D:D

1. Вори
2. Шурикен
3. Urban Move
4. Инзаги
5. RussianKid
6. Хак
7. __Ghost
8.Cyber

Ти должам за тоа ,да знаеш! Имам видео материјал како доказ дека не беше фаул,и можам да испратам жалба ...нели?:D
Беше фаул!!Ја имам доказ и ќе те тужам,така и така секој ден за на факс одам со 12 а таа допира пред Судска Палата на РМ!!! :pos:
Иначе црвени жал ми што морам да ви соопшатам дека ја губите оваа...
Пс.Не го нервирајте Топче,кој го нервира со мене ќе си има работа!! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom