Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
значи сеа... научивте ли како се удира фудбал со глава.??? ама одпозади???аххахаха... сеа сите по едно зеленко за тој удар...:pos2::pos2::pos2::vozbud: иначе добро беше... следен пат,доаѓаме пак... слики нешо ова она имат???:vozbud:

што бе зелени двете заради тебе ги загубивне со админите на резултат 1-1 две 100% шанси имаше ама џабе
п.с кој беше тој дечкото од кај админите што имаше маица во риги..го даде голот за 2-1 втората утамица ?

Шала на страна. Имаше некои дечки што доста добро изиграа, како Кака` и дечкото со плавиот дрес - ми се чини од Челзи
фала јас бев со плавиот дрес од Челси - Лампард ... али сепак мора уште да се вежба за да ве победиме :P
Во секој случај денеска мора да се признае јако фудбалче падна
И многу нормално ова мора да се повтори другиот викенд : ) ... чим Шорти ќе го има во публика занимливо ќе биде х)

црниот, ливерпул фан, јас и димче само трчавме, другиов само збори од прва минута вака онака и оди играј да те видам...

Овие комплименти веројатно се наменети за Скорпио :pos2:

Иначе иако многу екипи, добро се истрчавме :)

Ako se igra naredna sabota moze i jas ke dojdam od Tetovo. Taman vo petok se vracam od Budva.

P.S. Ako ima nekoj zainteresiran od Tetovo da se organiziramo!!

добро беше денес,ајде да напраиме и за следнава сабота или недела....али Player of the day:Acid(според мене),требаше тоа маказиците да не ги одбранам ке беа атракција ...хехе..позз

добро беше денес,ајде да напраиме и за следнава сабота или недела....али Player of the day:Acid(според мене),требаше тоа маказиците да не ги одбранам ке беа атракција ...хехе..позз

добро кажа јас да бев на твое место ќе ја оставев:baeh: хаха
иначе честитки до ЕЈСИД за играта

Tи го местам? :pos2:

Шала на страна. Имаше некои дечки што доста добро изиграа, како Кака` и дечкото со плавиот дрес - ми се чини од Челзи. Инаку имаше дури 4 екипи и се менувавме на 15 минути. И пак, екипата на админите ги победи сите натпревари :)

Толку ли се добри админите или јузерите се тапа?

Толку ли се добри админите или јузерите се тапа?

имаат среќа :baeh:
абе за јаки може не се многу јаки само финтата е што се доста некако уиграни

п.с дојди ќе видиш дали се јаки:smir:

Ви реков дека нема да има место за сите али ај.... јас сум си крив што каснев :) се снајдовме ние на другото теренче 3вс3 . Поздрав до Скорпио и неговиот стомачен мускул...хихихи

Кога сте дошле вие...ние игравме таму пола саат :)

Маарко беше Чак Норис во фудбалот, ТонИнтер изигра на ниво (многу држеше само R1/E, односно спринтот - па брзо падна во кондиција.)

Дарки беше прав Гатузо, ме повреди :(
Додека пак Бебуш изигра мудро и солидно.

Магде...жал ми е. За тоа...шо се деси :)

Маарко беше Чак Норис во фудбалот, ТонИнтер изигра на ниво (многу држеше само R1/E, односно спринтот - па брзо падна во кондиција.)

кога заврши втората утакмица отидовне таму.:smir:

Ја мавна со топка во глава?

А кој беше тој што си бутна авто гол со глава ? :)

Tи го местам? :pos2:

Имаше некои дечки што доста добро изиграа, како Кака`
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Каака играл на ЈБТ игралиштето ?

едит

играл со дрес Реал -.-

следна ваква добро организирана утакмица идеме и јас и дада ми :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom