Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас денес изиграв утакмица на ниво за Б-екипата на FC Redaction.
Јузери се гледаме следна утакмица. Доказ за да се плашите - коленото на Мацдвезагради.

Спасивте гз вчера.Многу повеќе шанси имавме од вас ама не ги искористивме.на некоја од следниве собиранки ќе бидете растурени:smir:

Дај боже следна недела да не се погоди тој ден да имам утакмица.Доаѓам 100% да ви покажам Работнички школа.:vozbud::vozbud::vozbud:

Еве неколку фотки и две клипчиња од саботниот натпревар :)

Жал ми е за квалитетот, ама кога нејќат профи фотографите (како Точкест) да дојдат, ќе мора да се задоволиме и со фотки од мобилен, кои сепак не испаднаа лошо со оглед на облачното време :)

4.jpg

1%7E1.jpg

2%7E0.jpg

3.jpg

5%7E0.jpg

6.jpg

7%7E0.jpg

Еве ги и видеата.

Загревање...

Игра...
Ако не ви се чека, може да скролнете до 3:34 за да го видите обидот за макази :pos2:

Игра...
Ако не ви се чека, може да скролнете до 3:34 за да го видите обидот за макази :pos2:
Еии, на 4:00 не ми се глеа:P, али после тој ја заеба, да ми ја вратеше повратна ке беше супер:pipi:

Еии, на 4:00 не ми се глеа:P, али после тој ја заеба, да ми ја вратеше повратна ке беше супер:pipi:

себичен е Баже секат..горе останавне сами јас и ти а тој пуца у гол :jaj::jaj:
иначе кој ролинг им го направи па и на тој другиот под нозе му ја пикна:vozbud:

Чим Раперче ќе игра наредна, биче жестоко посебно ако има моја подршка од публика :D

Супер се фотките ... и видеата се добри кога ќе се семе во предвид фактот дека се со мобилен снимани топ се (:

себичен е Баже секат..горе останавне сами јас и ти а тој пуца у гол :jaj::jaj:
иначе кој ролинг им го направи па и на тој другиот под нозе му ја пикна:vozbud:

а да ме прашаше ти како стигнав ја до топката... со крајни сили,немав време да разгледам бе алооо...:vozbud::pos2::pos2:

е сега имам 2 прашања(едното и порано го поставив и почнувам да станувам досаден :))
1.дали ќе се орканизирам турнир и во другите градови?
2.каде можам да најдам маичка како на ејсид со знакот на кајгана?:):vozbud:

е сега имам 2 прашања(едното и порано го поставив и почнувам да станувам досаден :))
1.дали ќе се орканизирам турнир и во другите градови?
2.каде можам да најдам маичка како на ејсид со знакот на кајгана?:):vozbud:
Турнир можете да направите тие што сте од тој град...односно можете сами да се организирате преку пп...маичките ги направивме мислам лани така да незнам дали ќе има нова пратка :)

ние ке направиме една струмичка јузерска екипа за да ги победиме админите, само да се собереме......... да сме слободни еден викенд сите шо сме ......:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom