Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Абе можи е добро во викенд ама утакмици ова она ќе треба да пропуштаме.Плус не ми се чека до викендот. Ми се игра

Де бее, абе це. За еден ден почнува викендот, нема да чекаш многу, кај се брзаш. Таман си е за викенд, Ливерпул понеделник е, нема со да пропуштиш.

Де бее, абе це. За еден ден почнува викендот, нема да чекаш многу, кај се брзаш. Таман си е за викенд, Ливерпул понеделник е, нема со да пропуштиш.
После видов дека е во понеделник така да арно викаш. Ама не ми се чека бе....уште 2 дена треба да чекам. Доста здравјето ми го зедоа со факултетот сега шо почнувал ( јас мислев од 15ти ) па и фудбал нема да играме утре или задутре.

ЗАКАЖАНО....
НЕДЕЛА(05 февруари)....од 7 до 8 вечер.....
Ајде сега пак смотра,да се знај кој сме шо сме СИГУРНИ ЗА НЕДЕЛА ,да не бараме пак ИНДИЈАНЦИ(луѓе од страна):) како прошлиот пат....:D
Убо ќе биди да сме 14 души да има по еден за смена....
Колку сме толку сме,важно е да се игра....
Ајде пребројавање.....(y)

Недела во глобала е лош ден за вакви работи. А и многу касно е навечер (со оглед на тоа шо е Недела). Така да колку и да ми се игра веројатно не идам

Слободен сум, недела. Петок/сабота то време не ти работи, али недела убав термин е. Можи да се изигра, доколку има кворум.

@Rosemberg Демек ти менва тебе, ако е недела ? Шо има везе...

@Џони Спреми ја тактиката, одбранбена, оти то е. За напред, тешко, тешко. Некој од појаките. :D

Слободен сум, недела. Петок/сабота то време не ти работи, али недела убав термин е. Можи да се изигра, доколку има кворум.

@Rosemberg Демек ти менва тебе, ако е недела ? Шо има везе...

@Џони Спреми ја тактиката, одбранбена, оти то е. За напред, тешко, тешко. Некој од појаките. :D
Менва и тоа многу. Недела навечер и понеделник на сабајле е најглупиот можен период од неделата. Немам желба за играње во недела. Башка и на факс почнувам понеделник сабајле така да не сум расположен за игра (иако веќе реков многу ми се игра/ше)

Менва и тоа многу. Недела навечер и понеделник на сабајле е најглупиот можен период од неделата. Немам желба за играње во недела. Башка и на факс почнувам понеделник сабајле така да не сум расположен за игра (иако веќе реков многу ми се игра/ше)

Не знам како, ама ај. Напрај си да ти биди интересен. Сам ако не си напрајш, никој друг не можи. :D

Не знам како, ама ај. Напрај си да ти биди интересен. Сам ако не си напрајш, никој друг не можи. :D
Можи единствено доколку сум слободен понеделник насабајле. За време на распуст та недела та понеделник исто ми е. Тогаш се ми е рамно. Ама недела навечер а понеделник од сабајле имам обврски? Тоа е смрт за мене :sick:

Уште одсега ја цртам шемата:pos:..3-1-1 формација во најдобар случај 2-2-1 комплетна зонска одбрана каде и на Барселона би мус е одбраниле:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom