Кико Д.
ULTRAS - way of life
Мене ми одговара и во викендКако бе нема ..........
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми одговара и во викендКако бе нема ..........
![]()
Абе можи е добро во викенд ама утакмици ова она ќе треба да пропуштаме.Плус не ми се чека до викендот. Ми се играМене ми одговара и во викенд![]()
Абе можи е добро во викенд ама утакмици ова она ќе треба да пропуштаме.Плус не ми се чека до викендот. Ми се игра
После видов дека е во понеделник така да арно викаш. Ама не ми се чека бе....уште 2 дена треба да чекам. Доста здравјето ми го зедоа со факултетот сега шо почнувал ( јас мислев од 15ти ) па и фудбал нема да играме утре или задутре.Де бее, абе це. За еден ден почнува викендот, нема да чекаш многу, кај се брзаш. Таман си е за викенд, Ливерпул понеделник е, нема со да пропуштиш.
Менва и тоа многу. Недела навечер и понеделник на сабајле е најглупиот можен период од неделата. Немам желба за играње во недела. Башка и на факс почнувам понеделник сабајле така да не сум расположен за игра (иако веќе реков многу ми се игра/ше)Слободен сум, недела. Петок/сабота то време не ти работи, али недела убав термин е. Можи да се изигра, доколку има кворум.
@Rosemberg Демек ти менва тебе, ако е недела ? Шо има везе...
@Џони Спреми ја тактиката, одбранбена, оти то е. За напред, тешко, тешко. Некој од појаките.![]()
Менва и тоа многу. Недела навечер и понеделник на сабајле е најглупиот можен период од неделата. Немам желба за играње во недела. Башка и на факс почнувам понеделник сабајле така да не сум расположен за игра (иако веќе реков многу ми се игра/ше)
Можи единствено доколку сум слободен понеделник насабајле. За време на распуст та недела та понеделник исто ми е. Тогаш се ми е рамно. Ама недела навечер а понеделник од сабајле имам обврски? Тоа е смрт за менеНе знам како, ама ај. Напрај си да ти биди интересен. Сам ако не си напрајш, никој друг не можи.![]()
@Џони Спреми ја тактиката, одбранбена, оти то е. За напред, тешко, тешко. Некој од појаките.![]()