Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Не знаев дека се берите сеа премн криво ми е, ај дечки нареден пат пишете ми инбокс ако не ви е проблем :)

Ќе пишиме ако запомниме :)
За секој случај имаш опција "набљудувај ја темата" така да ќе ти стигнува известување за секој пост во темата и така ќе бидиш во тек :)
Поздрав :)

За секој случај имаш опција "набљудувај ја темата" така да ќе ти стигнува известување за секој пост во темата и така ќе бидиш во тек :)

Не ми текна на тоа причина е што не врвам време на кајгана многу

Лоша опција брат :P Ако се распишиме овде има еден куп известувања да му стигаат
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 02:06 ---
Не знаев дека се берите сеа премн криво ми е, ај дечки нареден пат пишете ми инбокс ако не ви е проблем :)
Ќе биди јас ќе ти пишам ако треба. Сепак пробај ти со ова на Бохемио идејата па ако не оди ќе прајме чаре (y)

Лоша опција брат :P Ако се распишиме овде има еден куп известувања да му стигаат

Не бе брат. Баш е секси :)
Стигнува само ЕДНО известување во кое ќе пиши "Тој одговори на темата И МОЖЕБИ има повеќе мислења после неговото" така да нема да има проблеми ... :)

Како и да е важно ќе биди во тек со темата ...

Јас кладов тетоважа и не смеам да потам така да аут сум 10тина дена.

Ако биди некаде кај четврток - петок терминот мислам дека ќе можи да ме рачунате за голман.

Со здравје да си ја коландисваш ! :))
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 02:59 ---
Стигнува само ЕДНО известување во кое ќе пиши "Тој одговори на темата И МОЖЕБИ има повеќе мислења после неговото" така да нема да има проблеми ... :)

Ептен секси. Надгледвам еден куп теми, не знам кај терам поќе. Баш е секси :D

Јас кладов тетоважа и не смеам да потам така да аут сум 10тина дена.

Ако биди некаде кај четврток - петок терминот мислам дека ќе можи да ме рачунате за голман.
Шо тетоважа кладе бре младо момче?:pos:
Оф леле кај ни ојде младината....:pos:
Ај со здравје да се носи....;)

Брат немој вакви работи јас секси , темата секси мн секси на едно место не бива дип дека нема жени иначе =)))) хххх

Дај бе закажете ми се игра :vozbud:

Дај бе закажете ми се игра :vozbud:
Aj бе стварно... ако има стален термин, најверојатно ќе добиете и стален играч :) пошо имам одвишок енергија а неам кај да ја трошам.

Aj бе стварно... ако има стален термин, најверојатно ќе добиете и стален играч :) пошо имам одвишок енергија а неам кај да ја трошам.
Јас брат збеснав готово. Минатиот пат ми се играше ама откако изигравме сега па уште поќе ми се игра. Немам многу кондиција ама и тоа малку шо го имам во мене мора да го потрошам.:cool:
Се бара Томасино да закажи уште утре ако е можно

Ќе прашам, да видиме шо ќе кажат ако можи да се ископа еден стален термин.....
Сеа малце ќе драпат со термините..:гик:
Ракометарите почнаја денес со тренинзи така да тие го држат терминот од 6 до кај 7 и 30..
Само не знам зошто го држат,ко не беа ни 10 души...и си играја мал фудбал....:eek:
После имат тренинг чупињата од КК Пелистер,па ја затворат салата....
Ќе прашам, па ќе ви кажам шо е како е...

Не да прашаш и да видиш - туку да закажиш!! :D
Изгорени сме бе за играње (иако слабо со кондиција). Не ни ја разбираш маката ти си играш секој ден :icon_lol:

Зборав со директоро на салата...
За до петок нема термини....
Е сеа вика ќе има термини за викенд,па ќе можи да се најди нешто,па да се закажи и да се земи стален термин...
Ќе ве известам за текот на преговорите....:)

Зборав со директоро на салата...
За до петок нема термини....
Е сеа вика ќе има термини за викенд,па ќе можи да се најди нешто,па да се закажи и да се земи стален термин...
Ќе ве известам за текот на преговорите....:)
:mad::mad::mad::mad::mad: Како бе нема ..........:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom