Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Па и Керол слабо се движи :D А и шо да се движам после 10 минути снеможев па останав напред да си одмарам :LOL:

Затоа следна партија со друга топка па нема да мора да трчаме многу :)

Затоа следна партија со друга топка па нема да мора да трчаме многу :)
Ќе видиме.......ама ќе се пределиме. И да повежбаме и да снимиме некое видео потака да се исплашат скопјаните можи службено ќе ни ја даат :D

Добро беше добро.........како за прв пат :) Среќа нашиов голман се скина од бранење. Кој беше уствари тој? Добар голман мора во предвид да го имаме за скопјаните (y)
А за мојата екипа само ова ќе кажам
Милош - Суарез
Paul Kellerman - Макси
8000 шанси прокоцкаа :D
П.С Томасино одма среди треба признание да добие
П.П.С Со парите се излезе ок?
Ти од кај црните беше така?:pos:
Не ве памтам вака по никојте?
Голманчето е од Бајро,:нинџ:е,си го зеам од време на време ко ќе ми фали голман..
Иначе со екипата кај шо играм јас си иаме друг голман.....
А и другото голманче од поразената екипа беше мачка,еден куп топки фати.....можи и појќе од нашиот....
Уууууууууууу одма негативна критика....ич не сте гостољубиви:D

Здравје следната не мрдам од назад,и дај некако да се снајдиме за топка не ја бива денешната некако :)
Шо му фали на топката бе?:D
Баш со ваква топка идат до израз техничките способности на играчот,нема маџарење од далеку,НЕМА СО БИЧЕНИ БАМУЈА:pos:...
Ова е топка за БАРСА СТИЛ НА ИГРА:)
Дури си ги кажуваме маките - не бев доволно проигруван од соиграчите :(
Како бе момче слабо беше проигруван?
Имаше добар проток на ЖОГАТА:D(на словенски ТОПКА):pos:...

П.С.
Замерка до појќето...од двете екипи....
ЕПТЕН СЛАБО СТОЈТЕ СО СТАМИНА(кондиција).....и јас не сум во некоја форма,ама горе долу се враќам,изиграв 5-6 фудбали овај месец.....(пред то ептен бев залежан)....
И уште една констатација-СИТЕ НАПАЃАЧИ ...ОДБРАНА НИКОЈ:pos:
Посебно во втората утакмица,назад промаја....никој немаше...шанси се редеа ко во Холандија 2........:гик:
Ако играме со Скопјаништата ќе не решат на кондиција.....

Жими се вака ко ќе ве читам ме фаќа мерак да дојдам... И најверојатно ќе биди, само да се погоди да не сум на работа :)
Бујрум другиот пат...
Ќе видам шо термини има за другата недела,па пак можиме да изиграме....

Голманчето е од Бајро,:нинџ:е,си го зеам од време на време ко ќе ми фали голман..
А и другото голманче од поразената екипа беше мачка,еден куп топки фати.....можи и појќе од нашиот....

Баш со ваква топка идат до израз техничките способности на играчот,нема маџарење од далеку,НЕМА СО БИЧЕНИ БАМУЈА:pos:...

П.С.
ЕПТЕН СЛАБО СТОЈТЕ СО СТАМИНА(кондиција).....и јас не сум во некоја форма,ама горе долу се враќам,изиграв 5-6 фудбали овај месец.....(пред то ептен бев залежан)....
Посебно во втората утакмица,назад промаја....никој немаше...шанси се редеа ко во Холандија 2........:гик:

Ќе ве решат Скопјаништата секако, све фудбалерчиња или екс фудбалерчиња се погодијa да играат :D

Бујрум другиот пат...
Ќе видам шо термини има за другата недела,па пак можиме да изиграме....
Гледај барем од кај 7 да биди, за да не бегам од сколија (многу неоправдани ми се собраја со ракомето)

Ќе ве решат Скопјаништата секако, све фудбалерчиња или екс фудбалерчиња се погодијa да играат :D
:D
Е па ко така,прифаќаме да изиграме утакмица под еден услов...
Во екипите да нема фудбалерчиња(нити сегашни ниту бивши,а богами ниту идни).....:pos:
Чисто на рекреативна(аматерска)основа....

луѓе мене ми се деси ептен голем бисер..се јас да си мислам дека во 5 сато треба да се игра
и така си тргнав и стигнав 5 без 10 в сала..глеам темница внатре чоек нема
излегов надвор да чекам иди едно бате со топка(се искефаф а овај Tomasino е изеа си прам)
му велам ти од кајгана си? ми вели шое то бе море
ми рече дека во 5 и пол имал термин..и ме дозачуди :/
и си ојдов дома глеам во 6 сатот бил терминот..ама то батето ме заеба оти мислев ќе настани грешка и зато не се вратив
примете големо извинвање од мене и бројте ме за следнио пат :S :D

луѓе мене ми се деси ептен голем бисер..се јас да си мислам дека во 5 сато треба да се игра
излегов надвор да чекам иди едно бате со топка(се искефаф а овај Tomasino е изеа си прам)
и си ојдов дома глеам во 6 сатот бил терминот..ама то батето ме заеба оти мислев ќе настани грешка и зато не се вратив
Другиот пат гледај да дојдиш,без голман не бива фудбал...
Арно вчера се снајдовме,иначе фудбалот ќе беше ИНДИЈАНСКИ...:)
Иначе за терминот....
Напрајв(намерно):D мала забуна со терминот...
Терминот беше од 6и30,ама жената од салата ми рече елате порано,да изиграте појќе оти пред вас нема никој...
Па зато ви пишав во 6 сатот....да не се чекаме после па ако касни некој да не избркат тие шо ќе бидат после нас.....
И овие си го дале на други терминот од 5и30,и џабе порано шо дојдовме......:D

П.С.
Да де од кај тебе бев. Напред шо седев цело време :pos:
Би се враќал назад ама немам кондиција да трчам да се бркам со противничките напаѓачи. Вака напред си кулирав и среќа и тие беа слаби кондиционо инаку топка немаше да фатам :D
Чекај сега да стопли малку да соберам кондиција па после како црнец ќе трчам :pos:
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 15:11 ---

:ROFLMAO: Добар си и ти.Можам да му ја замислам фацата на типот кога си го прашал дали е од кајгана :pos:
Ајде ајде другиот пат ќе биди. Има време да се спремиме за со скопјаните. Да се навежбаме да се спремиме физички,психички и тактички. Технички шо е од Господ даено тоа е
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 15:13 ---
Гледај барем од кај 7 да биди, за да не бегам од сколија (многу неоправдани ми се собраја со ракомето)
Арно си е од 6 или од 6 ипол. Само 2 часа ќе пропушташ :D
А не се менвате сега?

Арно си е од 6 или од 6 ипол. Само 2 часа ќе пропушташ :D
А не се менвате сега?
Не. Останваме од поручек и февруари (n)

Рачунај 4 недели по 2 часа = 8 неоправдани :icon_lol:

Тешко дека ќе можи пак да се најди термин вака од 6-8 сатот..
Сеа ќе почнат со тренинзи ракометарите така да ќе бидат фатени овие термини....(досега уште не се почнати)
Ај ќе ја редиме некако да видиме ако можи да закажиме еден стален термин еднаш неделно....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom