Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Уште спиете бе ? :D
Да се договориме кој каква боја ќе биди не е лошо а ? Или да си носиме и бело и црвено во ранецот ...
И значи сега дефинитивно во 17:45 кај знамето ?

Уште спиете бе ? :D
Да се договориме кој каква боја ќе биди не е лошо а ? Или да си носиме и бело и црвено во ранецот ...
И значи сега дефинитивно во 17:45 кај знамето ?

Ова бело како за шмркање да се спремаме ахахахахах. Јас носам црн дрес од Ливерпул, пошто црвениот е од Торес, а од него не ја бива.

Најдов голман...
Е сеа батето никогаш не носи пари(комензација за то шо го маџарат):D,па носете си по банка +..
Значи по 110 денари од чоек иди негде......
Ако иди Милош таман сме....
Значи да не барам други луѓе ако иди Милош..
Ама поубо да си зејме уште по една замена....вервајте ќе барате сами да излезите....:icon_lol:
Ко шо викате појќето залежани сте,вака ќе се собери малце душа ако има по чоек плус од страна....
Како сакате...јас викам најубо е со една измена....слушајте искусни...;)
П.С.
Јас ќе носам црн дрес од Чави:pipi:

Добро де ете црни и бели ќе бидиме. Јас носам и црно и бело па како ќе треба така.
Значи или црни носете или бели. Стварно сте невозможни. Немој сега некој да се убацил со зелен или жолт оти низ сала ќе го бркам
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 13:04 ---
Најдов голман...
Е сеа батето никогаш не носи пари(комензација за то шо го маџарат):D,па носете си по банка +..
Значи по 110 денари од чоек иди негде......
Ако иди Милош таман сме....
Значи да не барам други луѓе ако иди Милош..
Ама поубо да си зејме уште по една замена....вервајте ќе барате сами да излезите....:icon_lol:
Ко шо викате појќето залежани сте,вака ќе се собери малце душа ако има по чоек плус од страна....
Како сакате...јас викам најубо е со една измена....слушајте искусни...;)
П.С.
Јас ќе носам црн дрес од Чави:pipi:
Нема потреба бе од друг. Таман сме си само сите да дојдиме. Ако не можиме ќе падни темпото и готово. Ќе играме побавно :D Ќе наликуваме на старците од турнирот за ветерани :pos:
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 13:05 ---
1.Tomasino
2.Rosemberg
3.Paul Kellerman
4.Mar[C]k
5.Џони
6. El Bohemio
7.Dekio 7
8.Makedonec_7
9.Andobt
10.Sluzbarski
11.Милош
12.Голманот од Tomasino

Значи точно 12................ 5+1. Само да дојдиме сите.

Е сега таман работа да не дојдеме...
Ајде и јас ќе носам и црн и бел дрес, макар повеќе сум за белиот тим...

Еј ако има луѓе за замена земете, оти ќе падниме за 5 минути, гарантирам. Јас до веро слегов пешки сеа и неможев да дишам :D

^ Ќе донеси некој смирноф и ќе летаме не се секирајте :D

Момци топка да не заборајте кој има нека земи томасино земи ја ти таа за футсал со е и некој друг со има
да не играме со шише :)

Момци топка да не заборајте кој има нека земи томасино земи ја ти таа за футсал со е и некој друг со има
да не играме со шише :)
Топка обавезно. Томасино една а друга не знам ја изгубив мојата :place:

во 17 и 30 в сала,еден “огрев“ да мавниме........за паѓање - ќе падниме,ама ако играме по старски - секој на позиција сите ќе можат да издржат.......

Rosemberg
Marck
Dekio7
Paul Kellerman
El Bohemio
Andobt
Црни да бидиме. Бива вака? Пошто гледам горе долу ние црни ќе носиме другите бели или какви сакате. Можи?

Rosemberg
Marck
Dekio7
Paul Kellerman
El Bohemio
Andobt
Црни да бидиме. Бива вака? Пошто гледам горе долу ние црни ќе носиме другите бели или какви сакате. Можи?
можи :D
и сите кај знамето да се чекаме да не влегваме внатре..

Ок,не викаме други...
Абе влегвајте сите в сала,какво знаме какви бакрачи.....
Ќе седите на студот и ќе чекате да се соберат сите....
Секој нека си влегва в сала и готово....
П.С.
Ќе је зеам топката без гајле....

Имаш ! Во 17 45, јас идам. :D Ќе носам црвена маица, дрес нешто, шо ќе најдам низ дома... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom