Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Можи сега да најдиме термина во спортската сите тренинзи се откажани...

И дечки колку утакмици изигравте досеа :icon_lol: ?
Најголемиот број со 3 цифри :)

Абе ништо не ви кажваме, ко ќе играме со вас (ако уопште играме некогаш :D ) да мислите дека не сме спремни и дека можите да не тепате :D

Најголемиот број со 3 цифри :)

Абе ништо не ви кажваме, ко ќе играме со вас (ако уопште играме некогаш :D ) да мислите дека не сме спремни и дека можите да не тепате :D

Ајде на пролет две утакмици ќе организираме една кај нас и една кај вас а до тогаш тренирајте да не бидете само спаринг партнер :D.

И дечки колку утакмици изигравте досеа :icon_lol: ?
Абе така од улица собрани ќе ве тепаме :D Само да се напиеме од тој смирнофот на Македонец (посебен бил дури и осветен) и ќе летаме :icon_lol:

Абе така од улица собрани ќе ве тепаме :D Само да се напиеме од тој смирнофот на Македонец (посебен бил дури и осветен) и ќе летаме :icon_lol:

Ненормален си !? Не пиеме пред утакмица. Муабетот е, тој шо губи ќе си дај. А јас пошто не губам (т.е играм со победниците секогаш :D) значи не давам. Уствари, нема теорија да изгубам бе. Зато ти ќе играш со мене. :D

Ненормален си !? Не пиеме пред утакмица. Муабетот е, тој шо губи ќе си дај. А јас пошто не губам (т.е играм со победниците секогаш :D) значи не давам. Уствари, нема теорија да изгубам бе. Зато ти ќе играш со мене. :D
Ама не......шефе јас за тој осветениот смирноф ти велам в црква што си го чувал. Тоа за да победиме. Еве за да бидиш задоволен ќе се кладиме со овие по 10 смирнофи. Ти даваш од "светиот" и земаш 8 од 10те. Другите 2 ќе си ги делиме ние. Поштено?

А пак јас, секогаш кога ќе земам доза, победувам... сеа размисли :P :)

Така брат така (y) кажи му
На крај краева и Керол кога е напиен стега голчиња. А јас ќе да сум како Керол во нашиов случај :)

Ама не......шефе јас за тој осветениот смирноф ти велам в црква што си го чувал. Тоа за да победиме. Еве за да бидиш задоволен ќе се кладиме со овие по 10 смирнофи. Ти даваш од "светиот" и земаш 8 од 10те. Другите 2 ќе си ги делиме ние. Поштено?

Улај луѓе. Договорено бе, договорено, ќе речиш плачам после. :D
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 03:23 ---

Зато Битола нема спорт, е од вакви ко тебе. Пијаницо една :D :)))))))))))))))

Така брат така (y) кажи му
На крај краева и Керол кога е напиен стега голчиња. А јас ќе да сум како Керол во нашиов случај :)
ќе те „хранам “ со топки :ROFLMAO:

ќе те „хранам “ со топки :ROFLMAO:

:pos::pos: Ти ќе бидиш мојот Даунинг :pos:
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 03:26 ---
Улај луѓе. Договорено бе, договорено, ќе речиш плачам после. :D
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 03:23 ---

Зато Битола нема спорт, е од вакви ко тебе. Пијаницо една :D :)))))))))))))))
1. Не. Ќе победиме напиени. Ние ко ќе сме напиени не знајме шо прајме. Го знајш вицот со зајакот :)
2. Па можи и си во право. Ама остај сега спортот во Битола ние да ги победиме овие та за спорт има кој да мисли

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom