Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај најдиМожи сега да најдиме термина во спортската сите тренинзи се откажани...
Најголемиот број со 3 цифриИ дечки колку утакмици изигравте досеа?
Најголемиот број со 3 цифри
Абе ништо не ви кажваме, ко ќе играме со вас (ако уопште играме некогаш) да мислите дека не сме спремни и дека можите да не тепате
![]()
Абе така од улица собрани ќе ве тепамеИ дечки колку утакмици изигравте досеа?
Спортско тепање не она другото. Тоа на бегање можи ќе си го добијат за поздравсо тепање си немаме........
Абе така од улица собрани ќе ве тепамеСамо да се напиеме од тој смирнофот на Македонец (посебен бил дури и осветен) и ќе летаме
![]()
Ама не......шефе јас за тој осветениот смирноф ти велам в црква што си го чувал. Тоа за да победиме. Еве за да бидиш задоволен ќе се кладиме со овие по 10 смирнофи. Ти даваш од "светиот" и земаш 8 од 10те. Другите 2 ќе си ги делиме ние. Поштено?Ненормален си !? Не пиеме пред утакмица. Муабетот е, тој шо губи ќе си дај. А јас пошто не губам (т.е играм со победниците секогаш) значи не давам. Уствари, нема теорија да изгубам бе. Зато ти ќе играш со мене.
![]()
Ненормален си !? Не пиеме пред утакмица. Муабетот е, тој шо губи ќе си дај. А јас пошто не губам (т.е играм со победниците секогаш) значи не давам. Уствари, нема теорија да изгубам бе. Зато ти ќе играш со мене.
![]()
Така брат такаА пак јас, секогаш кога ќе земам доза, победувам... сеа размисли![]()
![]()
Ама не......шефе јас за тој осветениот смирноф ти велам в црква што си го чувал. Тоа за да победиме. Еве за да бидиш задоволен ќе се кладиме со овие по 10 смирнофи. Ти даваш од "светиот" и земаш 8 од 10те. Другите 2 ќе си ги делиме ние. Поштено?
А пак јас, секогаш кога ќе земам доза, победувам... сеа размисли![]()
![]()
ќе те „хранам “ со топкиТака брат такакажи му
На крај краева и Керол кога е напиен стега голчиња. А јас ќе да сум како Керол во нашиов случај![]()
ќе те „хранам “ со топки![]()
1. Не. Ќе победиме напиени. Ние ко ќе сме напиени не знајме шо прајме. Го знајш вицот со зајакотУлај луѓе. Договорено бе, договорено, ќе речиш плачам после.
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 03:23 ---
Зато Битола нема спорт, е од вакви ко тебе. Пијаницо една![]()
))))))))))))))