Не сум сигурен јас пакот што го имам нема македонска лига али на тие дефолт што се што има пак би требало да ги имаА логоата ги има ли некаде?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум сигурен јас пакот што го имам нема македонска лига али на тие дефолт што се што има пак би требало да ги имаА логоата ги има ли некаде?
Јувентус имаш преднос што имаат јака школа имаш регени што се вонземаљци после 3-4та сезона од игратаИначе филмови направи играваа
Буфон во последната утакмица во кариерата ми донесе ЛШ со 3 пенали одбранети во финалето се повампири за крај.
Арсенал со две премиер лиги и една ЛШ во три сезони,Венгер на апарати![]()
Јувентус имаш преднос што имаат јака школа имаш регени што се вонземаљци после 3-4та сезона од играта![]()
Јувентус имаш преднос што имаат јака школа имаш регени што се вонземаљци после 3-4та сезона од играта
Африканци у лига кај што има пауза у Јануари иначе не а Бразилците на играва се најголемите плачковци како што се и во реалност сакам ваму сакам таму а лапнал договор пред месец дена така да се подалеку од Јужна Америка мој совет ви еБарајте во Африка регени еден куп за ич пари има
Прегледај го приврзокот 176404
За 33.000$ го дојсов додуша ми лупнаја 40 профит од следната продажба ама вреди за овај играч и то многу,имам уште еден Абдул Ражак ама има 17 г дури следната година ќе можи да се приклучи во тимот
Африканци у лига кај што има пауза у Јануари иначе не а Бразилците на играва се најголемите плачковци како што се и во реалност сакам ваму сакам таму а лапнал договор пред месец дена така да се подалеку од Јужна Америка мој совет ви е
Ја најчесто зеам србска лига и со Партизан и совет тие да змеше све што можеш од Партизан посебно Бошњак Петрович голман и ако успееш Влахович тој тие може и најјак шпиц после 3-4та сезона у играваНа почеток најлесно е да земиш квалитетни бразилци за малку пари за во Македонија после само гледам регени во Африка.
Имаш на ФМ Скаут зависи кави сакашSummer updates, anyone?