Фудбал Менаџер 2017

• Креатор на темата Креатор на темата dark warrior™
  • Време на започнување Време на започнување
А логоата ги има ли некаде?
Не сум сигурен јас пакот што го имам нема македонска лига али на тие дефолт што се што има пак би требало да ги има

Почнав со Пелистер класика како и секоја ФМ и првата сезона 3то место супер,полуфинале отпаднав од купо против Вардар иначе втората двојка беше Победа против Брегалница и нормално мене Вардар ми се падна,втората сезона ми дават буџет 1м и си купив играчи за околу 700к,Барди,Блажевски неколку регени од Нигерија и сеа падна клубот со финансии скроз никогаш ми се нема десено ова,никогаш неодам поќе од пајрол ама пак insecure ми се неможат ни договор да ми понудат сеа а катастрофа играм ова сезона ниедна тактика не ми успеа и пак трето место се борам,најако ќе биди ако не ми понудат договор на крајо на сезоната.

Иначе филмови направи играваа:vozbud:
Буфон во последната утакмица во кариерата ми донесе ЛШ со 3 пенали одбранети во финалето се повампири за крај.

Арсенал со две премиер лиги и една ЛШ во три сезони,Венгер на апарати :pos::pos::pos:

Иначе филмови направи играваа:vozbud:
Буфон во последната утакмица во кариерата ми донесе ЛШ со 3 пенали одбранети во финалето се повампири за крај.

Арсенал со две премиер лиги и една ЛШ во три сезони,Венгер на апарати :pos::pos::pos:
Јувентус имаш преднос што имаат јака школа имаш регени што се вонземаљци после 3-4та сезона од играта ;)

Јувентус имаш преднос што имаат јака школа имаш регени што се вонземаљци после 3-4та сезона од играта ;)

Па реално да 4 сезона почнувам имам двајца од 5 зведи во У20 и 5-6 на позајмица исто топ таленти кој вистински играчи,кој регени..Битни се тие за подоцна во играта дур да се развијат има време.Исто скаутинг тимот е многу јак за по 5 милиони земав двајца регени со 5 звезди и од Аргентина еден го препорачувам да го земете топ талент Езекел Барко.

Јувентус имаш преднос што имаат јака школа имаш регени што се вонземаљци после 3-4та сезона од играта

Барајте во Африка регени еден куп за ич пари има
fm 2017-08-29 16-10-36-55.png

За 33.000$ го дојсов додуша ми лупнаја 40 профит од следната продажба ама вреди за овај играч и то многу,имам уште еден Абдул Ражак ама има 17 г дури следната година ќе можи да се приклучи во тимот

Барајте во Африка регени еден куп за ич пари има
Прегледај го приврзокот 176404

За 33.000$ го дојсов додуша ми лупнаја 40 профит од следната продажба ама вреди за овај играч и то многу,имам уште еден Абдул Ражак ама има 17 г дури следната година ќе можи да се приклучи во тимот
Африканци у лига кај што има пауза у Јануари иначе не а Бразилците на играва се најголемите плачковци како што се и во реалност сакам ваму сакам таму а лапнал договор пред месец дена така да се подалеку од Јужна Америка мој совет ви е ;)

Африканци у лига кај што има пауза у Јануари иначе не а Бразилците на играва се најголемите плачковци како што се и во реалност сакам ваму сакам таму а лапнал договор пред месец дена така да се подалеку од Јужна Америка мој совет ви е

На почеток најлесно е да земиш квалитетни бразилци за малку пари за во Македонија после само гледам регени во Африка.

На почеток најлесно е да земиш квалитетни бразилци за малку пари за во Македонија после само гледам регени во Африка.
Ја најчесто зеам србска лига и со Партизан и совет тие да змеше све што можеш од Партизан посебно Бошњак Петрович голман и ако успееш Влахович тој тие може и најјак шпиц после 3-4та сезона у играва

Ги земав малце нашиве...
2ZJkcAX.png

Прва утакмица :vozbud:

daj kazete kako da ja simnam igrava... ne sum igral 5 godini neam ni akaunt od zamunda ni nisto.. skros sum zaboravil se.... pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom