Friends

Јас не сум ги гледам од Септември...нека поминат обврските со факултет, во Јануари обавезно им седнувам одново, таман да ги подзаборавам малце. :D

Чен кога се двоуми да направи крочлес пентис за Мон по препорака на Џо.. ги држи во раце со ножички и после 3 сек пауза: I can't do it, I can't do it.. :lolzz:

Јас не сум ги гледам од Септември...нека поминат обврските со факултет, во Јануари сега обавезно им седнувам одново, таман да го подзаборавам малце... отпаѓањето на Јунајтед од ЛШ. :D

fixed.

и ти, и @Red John и сите остали ѓаоли...

fixed.

и ти, и @Red John и сите остали ѓаоли...
Најискрено ми пројде низ глава да убацам една епизода од другарите преги, ама земав да мијам садови instead. :D

Имавме пред некоја година традиција да се поздравуваме после излегувања од ЛШ, Ио ја започна...некако најпригоден момент ми делува да се почне одново.

12345480_10154416447228508_7164652554563229227_n.jpg

:pos:

Ја репризарам по којнзнае кој пат и секое репризирање се повеќе и повеќе ме нервира Фиби. Стварно има некои непотребни случки кои се преглупи како на пример кога ќе мисли дека мајка и живее во мачката.

Ја репризарам по којнзнае кој пат и секое репризирање се повеќе и повеќе ме нервира Фиби. Стварно има некои непотребни случки кои се преглупи како на пример кога ќе мисли дека мајка и живее во мачката.

Мене Фиби ми е ок на почеток, негде прва и втора сезона. Може и омилена ми беше тогаш.
После тоа со нејзиното вегетеријанство, хипи изглед и ширење на позитива и љубов за сите почна да ме потсетува на овие разните невладини организации ... па ја отсакав брзо. И да, нервираше во многу ситуации. Исто и Џои, смешен е, али на почеток не беше толку глуп колку што го правеа низ сезоните понатака.

Да да, Џои после ептен го отупеа, го направија амеба.
А Фиби ми е океј цело време, таква изгубена у свемир.
Чендлер од кога се фати со Моника почна да замара а Рос после свадбата со Емили експлодира, најјак лик до крајот беше.
Моника и Рејчел класика.

Да да, Џои после ептен го отупеа, го направија амеба.
А Фиби ми е океј цело време, таква изгубена у свемир.
Чендлер од кога се фати со Моника почна да замара а Рос после свадбата со Емили експлодира, најјак лик до крајот беше.
Моника и Рејчел класика.

Пресудниот момент беше кога кажа Рејчел во Лондон. :D
Оттогаш се откачи и стварно најзабеган беше до крај, сите поглупи ситуации за него беа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom