Friends

Ај ако сака нека ме потсети за 1,13 и 31 некој
emoji4.png
13то не знам, а 31 е од епизодата кога играа квиз Џои и Чендлер против Моника и Рејчел, едно од прашањата беше поврзано со тоа, мислам дека беше на кое име стигнува поштата на Чендлер или нешто сл.

Од пред некој ден почнав да ја гледам одново, по не знам кој пат. Поарно нешто за релаксација нема стварно. Баш дојдов за една сцена што буквално секогаш ме смее, гледам веќе сте дискутирале за таа епизода, ама сепак...

Рејчел за да "му се одмазди" на Чендлер пошто и ги виде цицките му влегува во купатилото додека се тушира...арно ама испаѓа оти Џои е под тушот, овие 2цата врескаат, Чендлер изледува од неговата соба и...
abc9ef39c4db451bc6097220232484c8.jpg

Неможев да најдам видео само од сценава, па еве со слика. Ама колку ебачки и го кажува ова Sorry my thing was in there with me.. :zver:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Уште нешто... Не најдов ни слика ни видео, ама ме расплака буквално.

ROSS: Her name is Celia. She's not a bug lady. She's curator of insects at the museum.

RACHEL: So what are you guys going to do?

ROSS: Oh, I just thought we could go out to dinner, and then maybe bring her back to my place and I might introduce her to my monkey.

CHANDLER: And he's not speaking metaphorically.

Последно уредено:
Само јас сум или има и други што мислат дека тоа со Џои и Рејчел беше непотребно особено од кога Џои се помири со ситуацијата и се се врати во нормала. Исто така бев фан за Фиби и Џои да завршат заедно на крај не со Мајк кој патем беше супер лик ама на крај ми падна жал за Џои само он остана сам. И така Моника / Чендлер и Рос/Рејчел завршија заедно зошто да не и Џои и Фиби.

Само јас сум или има и други што мислат дека тоа со Џои и Рејчел беше непотребно особено од кога Џои се помири со ситуацијата и се се врати во нормала. Исто така бев фан за Фиби и Џои да завршат заедно на крај не со Мајк кој патем беше супер лик ама на крај ми падна жал за Џои само он остана сам. И така Моника / Чендлер и Рос/Рејчел завршија заедно зошто да не и Џои и Фиби.
Џои & Фиби имаа посебна врска. Нешто повеќе од пријателство а помалку од љубовна врска.
А за Џои и Рејчел мислам дека сите се чуствуваме вака:
ross-friends-im-fine-gif-break-up-closure.gif

Џои & Фиби имаа посебна врска. Нешто повеќе од пријателство а помалку од љубовна врска.
А за Џои и Рејчел мислам дека сите се чуствуваме вака:
ross-friends-im-fine-gif-break-up-closure.gif

Да во право си за Џои и Фиби дека имаа посебна врска уште од самиот почеток точно како што ти ја опиша. Но, некако смислата на friends се изгуби по свадбата меѓу Моника и Чендлер. Више 4/6 не беа повеќе само friends само уште Џои и Фиби останаа верни на она true friendship но не гледам баш некоја цврста причина зошто и они да не се придружат во тој клуб на пријателства што преминуваат на едно скалило погоре. Создадени беа еден за друг плус и така го имаше сето тоа build up уште од почетокот кое не се оствари. Наместо тие глупостите со Џои и Рејчел кои ми одеа по нерви можеа да се префрлат на Џои и Фиби една сезона и на крај да гледавме една релаксирана 10-та сезона каде што ќе видивме уствари како живеат сега сите овие наши омилени ликови во новата ера како grown ups. Крајот превише ми е фокусиран на Рос и Рејчел можеле малку да покажат и од останативе особено за Џои.

Исто замерка имам за смеењето од страна посебно во 8-ма и 9-та сезона кога се беше напнато на нерви ми одеше тоа смеење во тие моменти кога ама баш ништо не е смешно, нешто како во ситуацијава од гифов што го имаш постирано.

Како и да е ја обожавам серијава ама не е совршена мора и да се искритикува малку :icon_mrgr:

@Spiegel
Незнам шо се деси со Џои. Отиде за ЛА и незнам натаму оти неможам да ги најдам епизодите...
А и за Моника и Чендлер знам што мислеш, а и они знаат.
8:30 е моменто
Има и за Фиби, за Џои, за Рос и Рејчел.

Само како шо викаш, не е совршена.
Ногу ми се свиѓаше на почетоко Чендлер ги имаше најјаките заебанции.
Там 6та & 7ма овие га газат и га дупат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom