Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
13то не знам, а 31 е од епизодата кога играа квиз Џои и Чендлер против Моника и Рејчел, едно од прашањата беше поврзано со тоа, мислам дека беше на кое име стигнува поштата на Чендлер или нешто сл.Ај ако сака нека ме потсети за 1,13 и 31 некој![]()
хахахахаха една од омилените сцени
Џои & Фиби имаа посебна врска. Нешто повеќе од пријателство а помалку од љубовна врска.Само јас сум или има и други што мислат дека тоа со Џои и Рејчел беше непотребно особено од кога Џои се помири со ситуацијата и се се врати во нормала. Исто така бев фан за Фиби и Џои да завршат заедно на крај не со Мајк кој патем беше супер лик ама на крај ми падна жал за Џои само он остана сам. И така Моника / Чендлер и Рос/Рејчел завршија заедно зошто да не и Џои и Фиби.
Џои & Фиби имаа посебна врска. Нешто повеќе од пријателство а помалку од љубовна врска.
А за Џои и Рејчел мислам дека сите се чуствуваме вака:
![]()
Да, идеа на вечера еднаш неделно и ги оговараа останативе четворицаАко не се лажам Фиби и Џои имаа договор некој ?![]()