Friends

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.656
И мене посебно кога го гледам Метју Пери во филмови и серии си викам: „зошто по ѓаволите никој не се смее?“ или „where the hell is everybody?“ :)
Како и да е, после најновата серија се навикнав. Задолжително за сите почитувачи на ликот и делото на Чендлер Бинг!

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Баш пред некој ден паднав на муабет со еден другар дека Friends е една од ретките серии каде laughing track-от соодветствува со хуморот, каде смеењето во позадина не штрчи и не се претерува со паѓање во несвест.

Кога гледам некоја друга серија дури и незодно ми паѓа кога не се смеам на глупости.

Пред некој ден ја гледав епизодата со братучетката на Рос и Моника. Се смеев како и првиот пат кога ја гледав. Еве хајлајтс:

P

PewDiePie

Гостин
И мене посебно кога го гледам Метју Пери во филмови и серии си викам: „зошто по ѓаволите никој не се смее?“ или „where the hell is everybody?“ :)
Како и да е, после најновата серија се навикнав. Задолжително за сите почитувачи на ликот и делото на Чендлер Бинг!
Не бе не можам ни Џои ни него да ги замислам во други серии,едноставно не ми е тоа тоа. Гледам и Моника со своја серија,сфаќам треба да се работи нешто ама џабе,ќе бидат запамтени како Џои,Чендлер,Моника...... :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298

Не ми текнува која епизода беше со Чендлер и плачењето. Насловот на песната само за него. :D

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Почнав да ја гледам Go On со Метју, супер е.

И бидејки има толку малку епизоди... почнав да ја гледам и Web Therapy..со Лиса.. мора да признаам дека си ги има своите моменти, но треба време да се навикнеш на неа.. Некој друг што ги гледа овие серии?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
Почнав да ја гледам Go On со Метју, супер е.

И бидејки има толку малку епизоди... почнав да ја гледам и Web Therapy..со Лиса.. мора да признаам дека си ги има своите моменти, но треба време да се навикнеш на неа.. Некој друг што ги гледа овие серии?
Гледам скоро све од Пријателите. Џои глеав, сега новата не му ја пратам, ама ме чека.
Cougar Town гледав.
Go On гледам.

А убедливо најлоша е Web Therapy, просекот не успева да го допре, ја откажав.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.656
Јас ги гледав Joey, Mr.Sunshine, Episodes и сега ја гледам Go On. Последнава е најдобра според мене. Исто и филмовите со Метју Пери: Whole 9 yards (првиот дел, вториот е тапа), Three to Tango и Serving Sarah. Имам гледано повеќе но во овие е „Чендлер“.

Kajgana Shop

На врв Bottom