Friends

f592061149aae365366f132f77bf9397.jpg

:pos::pos::pos:

Пред 3 дена пуштив две три епизоди по ред случајно од првата сезона за да денеска стигнам до средина на втората прекрасна е серијава по 3т пат ја глеам по ред... Слушам не била совршена па добро за луѓе без вкус не се дискутира :icon_lol:
BUe-fuGCQAE-K_N.jpg:large

:pos:

Слушам не била совршена па добро за луѓе без вкус не се дискутира :icon_lol:
Дај бар тагни ме не бити буљаш да му еам не е убаво. Совршена не е затоа што си има грешки во приказната ама тоа не значи дека ја деградирам и не е најбоље.

Нејќам да сум партибрејкер ама и така веќе ви улетав со анализи ко што вика чемпионс погоре па само ќе ви се извинам што пробав да развијам некаква дискусија на темава зошто очигледно само слики и клипови се дозволени тука.

Дај бар тагни ме не бити буљаш да му еам не е убаво. Совршена не е затоа што си има грешки во приказната ама тоа не значи дека ја деградирам и не е најбоље.

Нејќам да сум партибрејкер ама и така веќе ви улетав со анализи ко што вика чемпионс погоре па само ќе ви се извинам што пробав да развијам некаква дискусија на темава зошто очигледно само слики и клипови се дозволени тука.
Could you BE more sorry?

Некаде околу 7:10 на видеото, песната за Grandma...:pos:
Now, Grandma's a person who everyone likes,
She bought you a train and a bright, shiny bike.
But lately she hasn't been coming to dinner,
And last time you saw her she looked so much thinner.
Now, your mom and your dad said she moved to Peru,
But the truth is she died and some day you will too.

Уште се сеќавам прв пат кога ја слушнав. Цела недела на repeat ми беше видеото. И онаа за Снешкото:

I made a man with eyes of coal and a smile so bewitchin'.
How was I supposed to know that my mom was dead in the kitchen?
:pos::pos:

Кои грешки во приказната жити бога. Сите луѓе што еднаш ја гледале, ја прегледуваат по 10 пати ти ми збориш за дупка во приказната :facepalm:

@Spell Caster
мене онаа ми се свиѓа у The One with the Blackout.
New York City has no power,
and the milk is getting sour.
But to me it is not scary,
'cause I stay away from dairy

или The one with Monica's thunder.
Whenever I get married
guess who won't be asked to sing,
Somebody named Geller,
and somebody else named Bing.

или
We thought Phoebe would leave,
but she just stayed and stayed.
That's right, I'm here all night,
and Chandler will never get laid.

еден куп се.

Последно уредено:
Кои грешки во приказната жити бога. Сите луѓе што еднаш ја гледале, ја прегледуваат по 10 пати ти ми збориш за дупка во приказната :facepalm:
Ова од тоа што ми паѓа на памет сега:

-Чендлер и Рејчел се тотални странци на почетокот не се познаваат, а во подоцнежните сезони кога има флешбекс испага дека се знаат уште одамна и дури си имаат и пуштено јазик. Превише историја за да не се сеќаваат еден на друг.

-Во првата епизода(1994) Рос дознава дека Керол е лезбејка и ќе има негово дете за после пак преку флешбек да дознаеме дека Керол му има кажано доста порано пред почетокот на серијалот на Рос за нејзината сексуална ориентација и дури имаат тројка со Сузан. Не се совпаѓа со почетниот тајмлајн и бременоста. Плус Керол не му е прва и единствена пред Рејчел.

- Рос на почетокот јаде сладолед за после наеднаш да мрази сладолед. За ова со Чендлер не сум сигурен ама мислам дека имаше плачено пред таа епизодата во која е dead inside и ништо не го растажува. Исто и Џои знае што значат '' '' и ги употребува за после да не знае што значат. Фиби збори па не збори Француски.

-Годините не им се баш дефинирани точно

-Не требаше детето на Мон и Чендлер да се вика Џои? Или ова може беше повеќе за comic relief..

Ова од тоа што ми паѓа на памет сега:

-Чендлер и Рејчел се тотални странци на почетокот не се познаваат, а во подоцнежните сезони кога има флешбекс испага дека се знаат уште одамна и дури си имаат и пуштено јазик. Превише историја за да не се сеќаваат еден на друг.

-Во првата епизода(1994) Рос дознава дека Керол е лезбејка и ќе има негово дете за после пак преку флешбек да дознаеме дека Керол му има кажано доста порано пред почетокот на серијалот на Рос за нејзината сексуална ориентација и дури имаат тројка со Сузан. Не се совпаѓа со почетниот тајмлајн и бременоста. Плус Керол не му е прва и единствена пред Рејчел.

- Рос на почетокот јаде сладолед за после наеднаш да мрази сладолед. За ова со Чендлер не сум сигурен ама мислам дека имаше плачено пред таа епизодата во која е dead inside и ништо не го растажува. Исто и Џои знае што значат '' '' и ги употребува за после да не знае што значат. Фиби збори па не збори Француски.

-Годините не им се баш дефинирани точно

-Не требаше детето на Мон и Чендлер да се вика Џои? Или ова може беше повеќе за comic relief..

You must be fun at parties...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom