Friends

При крај сум на 10-та сезона, првпат до сега ги гледам сите епизоди по ред, но почнав од 3-та сезона. Да ја догледам до крај, па ќе ги почнам 1 и 2 сезона :cool:

1509684_296783473802985_1516091407_n.jpg

Ја почнав од почеток легендарнава,секоја епизода е уживање буквално,онака го пушташ мозокот и се соживуваш со ликовите,таква им е хемијата онака се изгледа на место и како што треба. Ја гледаш серијава и сфаќаш колку денешните мејнстрим серии HIMYM и BBT изгледаат ретардирано и не смешно :confused:
Незнам зошто воопшто престанаа не беа ни во пад ни ништо,годинава се точно 10 години откако престана да се дава серијава мислам,нејќам да си дозволам да размислувам за кам-бек зошто нема теоретски шанси да се вратат ама некој спешл или филмче ова она би било прејако да снимат.

Како и да е,ме чекаат уште 9 и пол сезони за гледање......по кој знае кој пат. :)

Незнам колку си гледал нивни интервјуа, ама викаат дека било време да ја завршат, бидејќи пријателите веќе „созреале“ станале возрасни и разумни луѓе (Џои не го мешам). Иако мислам дека можеа да снимат бар некоја подолга епизода, ако не филм, како конечно збогум...

Ја па мислам дека си заврши баш тогаш кога требаше. Доколку продолжеа, тука ќе беше можноста да стане нешто као 2 and a 1/2 men, да ја одолговлечат just for the sake of it.

А и секако никогаш нема да ми зосадат овие 10 сезони така да.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom