N
NikolaMKD91
Гостин
Темава ја отварам највеќе заради нас машките на форумот, бидејќи ние сме тие што се најчесто френдзонирани . Не сум слушнал женско да биде френдзонирано од машко, барем не досега. Ако има некоја што и се случило, нека го сподели тоа искуство на темава.
Знам дека многу момци мака мачат со френдзонирањето, односно им се допаѓа некоја девојка се трудат да ја импресионираат на најдобар можен начин , а таа им одговара во стил: Леле колку убав гест од тебе, ти си навистина добар пријател. Или: "ти за се ме разбираш, секогаш ме сослушуваш, никогаш не ми противречиш, стварно си најдобриот пријател што сум го имала."Исто така често нешто што го слушам од другари е: "Абе брат знаеш ли колку се потрудив и потрошив да ја изнесам на состанок, за после да укапирам дека таа всушност ме френдзонирала
".
Срање е стварно ставање на некој дечко што те свиѓа во зоната на пријатели. Зошто се случува ова во своите постови делумен одговор дава Sussaro , но сметам дека заслужува да се посвети посебна тема и да се разглоби оваа проблематика и најбитно од се како да се надмине т.е. да се победи женското френдзонирање.
Знам дека многу момци мака мачат со френдзонирањето, односно им се допаѓа некоја девојка се трудат да ја импресионираат на најдобар можен начин , а таа им одговара во стил: Леле колку убав гест од тебе, ти си навистина добар пријател. Или: "ти за се ме разбираш, секогаш ме сослушуваш, никогаш не ми противречиш, стварно си најдобриот пријател што сум го имала."Исто така често нешто што го слушам од другари е: "Абе брат знаеш ли колку се потрудив и потрошив да ја изнесам на состанок, за после да укапирам дека таа всушност ме френдзонирала
".Срање е стварно ставање на некој дечко што те свиѓа во зоната на пријатели. Зошто се случува ова во своите постови делумен одговор дава Sussaro , но сметам дека заслужува да се посвети посебна тема и да се разглоби оваа проблематика и најбитно од се како да се надмине т.е. да се победи женското френдзонирање.
Ајде бе бегај !!
и дајте доста со тоа attention whore, ќе пишете желни за внимание