Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:kez:Јас пак би , толкав ентузијазам , на љубов :wub: ми тера некако :kez:

Натаму тераТ, кузнае шо сум направил екстра у паркот чим натаму тераТ се.

Слушнав дека Мери Џејн е трудна!!
А бе вистина е тоа? Ќе се венчавала за месец и пол. Дека и пропаднало идењето во Канада т.е нема да одела оти била заљубена многу, трудна, ќе се мажела и то.
Вистина?

П.С. Или за Злобница ми рекоа?? Хммм. Не сум сигурен, ама ќе да е една од сестрите.

Garfield напиша:
Слушнав дека Мери Џејн е трудна!!
А бе вистина е тоа? Ќе се венчавала за месец и пол. Дека и пропаднало идењето во Канада т.е нема да одела оти била заљубена многу, трудна, ќе се мажела и то.
Вистина?

П.С. Или за Злобница ми рекоа?? Хммм. Не сум сигурен, ама ќе да е една од сестрите.

Не сум јас сто посто! Не сум ја допрел од лани јули месец, ова најискрено!

Хммммм....ова пред да те обвинат да се браниш чудно е....

Ах Вардарче ете кај се крие зајакот

Абе кај има чад има и оган викаат

Оставете муабети на форум ... кога ќе премине тоа во смс пораки, почнува да мириса убаво ... лилааааа ве фатив!!!:pishtoldz :bip: :je:

:bip:
Која коинциденција! :nesvest: Не видов дека вардарче го пишал ова после мене:icon_lol:

FortunE напиша:
:bip:
Која коинциденција! :nesvest: Не видов дека вардарче го пишал ова после мене:icon_lol:

И двајцата блаженоуспокоени е коинциденција??? Прво тој збор е мој, второ можеш да го знаеш од мене, а трето ... вардарче од тебе ... подалеку не одам!:bip:

divine напиша:
И двајцата блаженоуспокоени е коинциденција??? Прво тој збор е мој, второ можеш да го знаеш од мене, а трето ... вардарче од тебе ... подалеку не одам!:bip:
Можи има другар од кој исто така го научил тој збор, од кај знаеш?:ija:
Коинциденција!:bip:

FortunE напиша:
Можи има другар од кој исто така го научил тој збор, од кај знаеш?:ija:
Коинциденција!:bip:

Не ме интересира ... јас знам, а ќе видите и другите што ќе кажат на ова ... уствари не верувам на коинциденции бе, што да се објаснуваме повеќе:bip: :nesvest: :icon_lol: :icon_lol: :pipi:

И јас мислам дека ќе да е концијаденција. :kafe:

Добро, коинциденција нека ви е ... еве уште една успат ко така ...

FortunE напиша:
Mртва за спиење, крвава сум во очите како вампир некој, почнувам да изгледам како да се смеам со подочњаците, ама така е кога спиеш денови со ред по 2-3 часа.
Едвај чекам да дојде три.

Ама па 1:1:pipi: :je:

И имаш риплај ...

vardarce напиша:
На полувреме утакмицата е 1:1 кузнае како ќе биде крајниот резултат.

Мое тумачење на муабетов ...
Fortune: Mи се пушти изненадно 1:0 за тебе.
vardarce: Ме откачи културно и израмни ... 1:1.

И сега, што ќе биде? 2:1 да, ама за кого???:raz:
:bip: :bip: :bip:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom