Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да знаете само каков трач ви спремам мх мх! Се трудам да ја најдам темата и со докази да дојдам тука мх мх

Хинт: швалерајство!

:turn: Кој ми бараше овде да му удрам штембил?:turn:

Малку е долго, ама ви ги доловувам најважните моменти!

vardarce напиша:
Zlobnica nisto ne kaza za ova svalerajov. Daj kazi koj so kogo, kako ke bide rabotava ajde nie cekame 8) . Jas sum za svaleraj ama so kogo neznam :!: :D

_ZlObNiCa напиша:
m?ne ide toa po slobiden izbor?ili odnapred mora da se znae a:)

vardarce напиша:
Vidi jas veke te poznavam tebe, a i ti me poznavas mi go znaes brojot na cevlite znaci nema so tuka da se rasprava :D . Inaku ako e Divine za svaleraj ne mi smeta, vaka mi izgleda kako fino devojce i najvazno od se e mnogu vredno :wink: :D .

divine напиша:
Вардарче, ние бизнис ќе тераме ... а бизнис и швалерај не се меша нели? :lol: :lol: :wink:

vardarce напиша:
Greska si toa business and pleasure ne se mesaat vo Amerika i Japonija, a vo nasata firma se e dozvoleno :D . Znaes jas do sega sum zaklucil deka ako pojse se svalerisuva se stanuva po produktiven i sekogas zadacite si gi izvrsuvas na vreme :D :D .

vardarce напиша:
Zlobnica nisto ne kaza. Izgleda mnogu se zasrami ili pak ne saka da ima svaler :D . Zlobnice mene ne mi smeta da imam i dve svalerki zatoa ako si zainteresirana kazi :D :D .

Еве тука имаш одма женски муабет
_ZlObNiCa напиша:
Vardarce ne se zasramiv, ama preferiram jas da imam dva svaleri a ne da znam deka mojot svaler ima dve svalerki :lol:

divine напиша:
Злобница и јас исто ... ама па сега може финта да направи скришно да е со двете ... ако некогаш нешто ти и тој ... одма да ми кажеш, а и јас исто ... дека вака како шо го гледам може да не заебе :lol: :lol: :lol: 8)

Типичен машки одговор

vardarce напиша:
Vie ne se sekirajte Divine ja nosam so mene vo Argentina, a Zlobnica jas idam kaj tebe vo Germanija :D . Taka da nikogas ne mora da se gledate. Nema so da ve zaebam jas sum fer sekogas i si kazuvam so kogo sum i plus racunajte imam jas u mene "ljubov" i za dvete :D :D

Ете тука вардарче се труди да ги збуни
divine напиша:
За да не се мешаме по темиве, тука ќе ти се надоврзам вардарче ... како тоа мислиш четврта швалерка? Ај молим те горните три наброј ги ... а јас цело време мислев дека сум прва или евентуално втора ... после Злобница само ... ау шок :shock:

Еве еден филм од вардарче за продолжување на швалерајството, откако виде дека е можно Дивне да го напушти
vardarce напиша:
Abe so si mislevte deka kaj mene taka lesno ke pominete. Bam seks na eks i odma prva i vtora sakate da bidete :D . Treba da gi zasluzite tie dve pozicii :D .

P.S. Sega malku da bidam ljubomoren. Divine koj ti e ovoj Гижо :?: :D :D

Tука после иде Злобница со малку љубомора

_ZlObNiCa напиша:
divine, vardarce pocna odma vo start da e posesiven po se izgleda :lol:

После вардарче се обидува да ги поткупи со подароци
vardarce напиша:
Dobro aj da ne nastanat nekoi kavgi ke i recam na asistenkata samo da gi smeni adresite na podarocite i sredena rabota :D :D . Sea kazete dali ste zadovolni oti Vardarce se ke napravi za negovite svalerki :?: :D

E ова веќе ми се допадна
_ZlObNiCa напиша:
Fortune te zemame so nas, nego da dogovorime den za shopping koga ke ideme po se neophodno: Bling Bling(dijamanti i slicni stvari) neophodno neli, sminki, konduri pod obavezitelno i se sto vi dojde drugo na pamet.

Oп еве ја и Ацева
Aceva напиша:
Повардарец, ја нит куфери нит мужи ко идам на пат не носам. Све плаќам сама, и престој и содржина на куфер и мужеви. Нуму се секирај, не сум ти арч - евентуално може конкуренција да ти бидам, ако чепнам нешо од дадичките :P

Се собраа швалерки шо се собраа еден куп, ама вардарче го изјавува ова
vardarce напиша:
Izvini Divine zaboraviv da ti kazam ama se ozeniv so edna ohriganka :D :D .
vardarce напиша:
Divine vaka tajno tuka da ti kazam. Moze taka od vreme na vreme da se srekavame oti ona ne ide navamu znaci ne moze da me fati :D :D .

Taка неславно завршија интимните разговори

Повеќе информации тука

И како сега понатаму?:ija: последниот цитат е да те замисли, нели?

Леле швалери по овај форумот...:nesvest:

Само едно ќе кажам, ццццц! Кажете ми вие како чоек може на раат да си има швалерки а да не го дознаат дома?

Вардарче со жени не мојш да излезиш на крај :bip:

Еееее вардарче вардарче. Ова е стара тема, но волкот влакното го менува ама не и .......:nesvest:

Чим спомна тоа ти да си кажеш со која охриѓанка сум се оженил јас? :raz:

vardarce напиша:

Ништо ... ме пропушти како златна шанса:star: , сега мисли се што како со Охриѓанки ... :bip: :kez:

FortunE напиша:
Еееее вардарче вардарче. Ова е стара тема, но волкот влакното го менува ама не и .......:nesvest:

:nesvest: Да не пукнеш Фртумо,ме стаи на мисла.Шо време поарчи да ја најдеш темава,жити се,хахахахахаа...лудница си значи.Коа ќе запнеш-КРАЈ!!!:ija: Како не те мрзеше да ја бараш,хахахахаааа...:nesvest:
Значи,откачивте начисто,сите до еден.:kez:

Разбрав дека на наредниот Евровизиски фестивал Македонија ќе праќала некој македонец од тие промашените бегалци што не можеле или не сакале да ја поминат границата грчка во 60тите години. Дијаспорците, како најзастапени македонци во светот, ќе организирале гастарбајтерска журка на којашто ќе се финансира македонскиот претставник на Евровизија. Претежно канадски, австралиски и американски македонци ќе биле во жири комисија. Вистина е ова? :raz:

FortunE напиша:

:ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija:

bibika напиша:
:nesvest: Да не пукнеш Фртумо,ме стаи на мисла.Шо време поарчи да ја најдеш темава,жити се,хахахахахаа...лудница си значи.Коа ќе запнеш-КРАЈ!!!:ija: Како не те мрзеше да ја бараш,хахахахаааа...:nesvest:

богами и јас истото го помислив...кој напор е у прашање еј! :kajg:

bibika напиша:
BeBe11 напиша:
богами и јас истото го помислив...кој напор е у прашање еј! :kajg:
Бибика, БеБе11... Епа вчера си седнав фино, знаев дека некаде има ваква тема меѓу првите од зачленувањето на вардарец на форумов, си почнав од првата страна и решив да издвојам некои најважни делови од швалерската професија на г-дин Вардарец. Ич ама ич не ме мрзеше зошто знаев дека оваа тема заслужува вакво доловување на ситуацијата.

И да, ако запнам - запнато е, нема бегање:icon_lol:

Маце што е? Што се чудиш, што се шокираш?:icon_lol: Не е така?:icon_lol:

Ќе ми текне мене на уште нешто, без гајле. Ќе најдам јас пак некој трач.

vardarce напиша:
Jaс да си кажам?:icon_lol: Ти си ја оженил, тебе дома ти седи, те пере, ти готви не мене:icon_lol: Ајде пофали се:bip:

Ма тука љубов е во прашање и ништо друго,не гледам нешто друго што би можело да предизвика толку голем ентузијазам

Ова демек Баци вади нов трач?:icon_lol:
Ентузијазмот си го имам јас отсекогаш:bip:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom