Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
:kez:Јас пак би , толкав ентузијазам , на љубов :wub: ми тера некако :kez:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Garfield напиша:Слушнав дека Мери Џејн е трудна!!
А бе вистина е тоа? Ќе се венчавала за месец и пол. Дека и пропаднало идењето во Канада т.е нема да одела оти била заљубена многу, трудна, ќе се мажела и то.
Вистина?
П.С. Или за Злобница ми рекоа?? Хммм. Не сум сигурен, ама ќе да е една од сестрите.
FortunE напиша::bip:
Која коинциденција! :nesvest: Не видов дека вардарче го пишал ова после мене![]()
Можи има другар од кој исто така го научил тој збор, од кај знаеш?:ija:divine напиша:И двајцата блаженоуспокоени е коинциденција??? Прво тој збор е мој, второ можеш да го знаеш од мене, а трето ... вардарче од тебе ... подалеку не одам!:bip:
FortunE напиша:Можи има другар од кој исто така го научил тој збор, од кај знаеш?:ija:
Коинциденција!:bip:
FortunE напиша:Mртва за спиење, крвава сум во очите како вампир некој, почнувам да изгледам како да се смеам со подочњаците, ама така е кога спиеш денови со ред по 2-3 часа.
Едвај чекам да дојде три.
Ама па 1:1:je:
vardarce напиша:На полувреме утакмицата е 1:1 кузнае како ќе биде крајниот резултат.