Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Замислете дека Зоран Михајлов коментира:

Тоа беше нашиот дописник по охридско меѓуградски прашања со својата анализа. Сепак, уште една успешно пласирана новинарска патка од големиот мајстор Фантомис ги побуди страстите на широката јавност.

Кога сме веќе кај него, луѓето низ градов се прашуваат... која е таа девојка чии иницијали Фантомот на далеку говори дека ги истетовирал на својата бутина?

Деталите следат.... Веднаш по рекламите.

ЕДИТ - Разорикс, толку меѓу мене и тебе? Да не барам поназад низ темава....

Жени, сите сте исти.

Пф.

Скинери и Металци. Together. Beer sharing, other fluids too!
слушам и јас муабети, металки трчаат по тетовске скинери, ама додека не видам со очи - не верувам. Море и да видам не би верувал...

Тоа беше нашиот дописник по охридско меѓуградски прашања со својата анализа. Сепак, уште една успешно пласирана новинарска патка од големиот мајстор Фантомис ги побуди страстите на широката јавност.

Кога сме веќе кај него, луѓето низ градов се прашуваат... која е таа девојка чии иницијали Фантомот на далеку говори дека ги истетовирал на својата бутина?

Жени, сите сте исти.
Желки да пасиш.

Во немоќ за одбрана, господинов употреби тактики: „На напад со напад“ и „Одвлечи го вниманието од себе со нова содржина“. Пфффф

Нашиот дописник повторно, во стил на Драган Латас се обидува да најде тола вода на Сибир. Знаејќи го Латас, ќе успее....

Енџој д шоу. :)

Деар Серпикс,знаеш дека можеш секогаш да ме имаш за втора жена..:gush: ама ја не сум во шема сега,ојдов да правам постапалки.

Жени, сите сте исти.

Good point :)

Абе... исти се.. ама... не можеш со нив... а не можеш ни да ги закопаш у двор без да те види комшијата... :toe: :kez:

Леле те молам разбуди ги:pos:

Лејди златна, кулирај си. Во случајов Фантом не вади за тебе муабет на виделина:pos:

Фантом е како биро за информации и до сега давал точни извадоци од книгите кои се наоѓаат во архивата на Кајгана.

:pipi:

Вака, шо и да е со Боби финтава, јас таму сум прва во сите церемонии, зш не личит, цел живот се знајме а јас за нишо да не придонесам.!

Псст,Марина,ти ќе ми помогнеш со постапалките...можеш и деверица да бидеш од на овој страната,нема време за губење,оти ако се деси нешто непредвидено како крштевка срам ќе пукне!:budala:

duck_tocks.jpg

Серпико, слатко е патчево... ама... ар ју шр?

It's duck season!

Not rabbit season :)

It's duck season!

Not rabbit season :)

Wabbit!

Бтњ, да не се сретнев со чичко С-фф попладнево, може и ќе се сетев на "вестите" што ги пренесе "Тераса-нјуз". Може и ќе ве разберев - патки и кумови???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom