Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ц ц ц ц ц ц

Сеа се на мене префрлаш?:pos:

Пи Ко
Си зедов неколку часа (ах, се изморив) малку да истражувам по архивата. Дојдов до илуминирачка, запрепастувачка, неверојатна и информација која ќе креира пресврт!:ooo:
Еве го вашиот Пи Ко

Само ме збуна муабетот од Razorblade Kiss. Ама штом Лејди скокна да се тепа, значи сакаше да каже дека не треба да ја ставаат во пар со погрешен човек. И со право!
Штом Серпико скокна значи и тој не сака да го ставаат со погрешна форумџивка! И со право!

Дајте друго нешто, ова не е интересно:smile2:

:raz:...:sakas_ust...:devil3:

Подобро да не ме видиш вечер. :pishtoldz
ццц...абе дарлинг,не ме пукај,со ова само го докажа тоа што Фантом го почна.
Има и докази во темата-Во врска со љубовта...не се слепи љуѓето,ако више сакате да таите,таите со стил :smoke:
ШО на мене све препишувате...:budala:
Ааа да..и не за џабе темава е наречена Жолт печат...нема љутиш:)
(ме бивало за во таблоид бре)

:pos::pos::pos::pos::pos:

Нека ми дувне некој да добијам воздух, зајдов од смеење. Ќе ве молам, имајте милост!

...ако више сакате да таите,таите со стил :smoke:
ШО на мене све препишувате...:budala:

Злато, ќе ги запалам сите наши логови, така да знаеш.

И веќе не смееш да ме викаш Попај.

Крај.

и јас имам докази, пред 20 минути штотуку ми ги пратиа едни тајни извори, документи, логови, слики цела архива од 20мегабајти во еден зипуван фајл, но се заколнав дека нема да излезат од мојот компјутер. :)

Oд сигурни извори дознав зошто Сатори се префарбала црна.:vozbud:

Ок...веќе не сте интересни.Попај,за мене секогаш ќе си останеш Серпикс.Аман веќе...
За да ми се одмаздиш,извади дека имам афера со..замислените наводници.Ајт!:salut:

ја читам темава,и некако ми светна дека Марина'Ох се плетка нешто со Фантом_Ох или ја нешто грешно сум сфатила?извинете ако сум грешка:):pipi:

ја читам темава,и некако ми светна дека Марина'Ох се плетка нешто со Фантом_Ох или ја нешто грешно сум сфатила?извинете ако сум грешка:):pipi:

Видиш.... можно е да си во право.

А цело време ние пред очи.....

и ја мислам дека сум во право
дали некој од спомнатите е тука да ја потврди или негира приказнава?:)

Сер Пико, на тапан ќе играм на свадбата. :)
Марина, ти многу многу не кревај прашина пошо чувам логови за црни денови, можит случајно на форум да се најдет. :)
Форчн, ти кума, јас кум, пошо јас го почнав муабетот. (како спортската?:))
Лејди Сатори, коа ќе го видиш Сер Пико да е трезен или да не спиет, јави ни да знаеме. Со здравје да си го носиш. :pos:

Сер Пико, на тапан ќе играм на свадбата. :)

NaumPetreski.jpg

Јас ќе ти пеам, заедно со мојот херој од сликава. Фантом кога се жени мора да има веселба.

Ќе го ангажирав и Гоце Арнаудов како шо се договаравме, али зете- не сакаше да одврзеш ќесе... Македонскиот Мик Џегер не пее за две кила калифорниска пастрмка. Наум си е стружанец и не му е до рибите, со него лесно се договорив.

Како и да е, ајде со среќа нека е... се надевам невестата нема да ти замери за пропустот со Гоце. Иначе, ако такво златно девојче одлучи да те земе тебе за маж, и не треба да станеш од тапанот на свадбата.

За убаво нека е...
Кум Пи-Ко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom