Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе ни јас ништо незнам..... био сам на подрум.

Абе јас си ја сакам Рејзер премногу нема да ме тепа сигурно :):cug:

Ќе те тепа дури не падне крв, ако се дознае С-Скачот :)

Хелп:) абе ако нека се сакаат само они двајца,а да ме тепа нека ме тепа уште и dark angel ако ја викне тешко мене...

Апдејт. Рејзр знае. All hail the cellphone!

Toreador напиша:
Апдејт. Рејзр знае. All hail the cellphone!

од каде бре???? толку брзо???? уште ја нема на мсн како ја најде жити се:)

епа значи минутите ми се одбројани:pos2:

Јор дед трејтор!

/*шепот: Браво друже, добар потег!

:pos:

sky_dog<no1> напиша:
од каде бре???? толку брзо???? уште ја нема на мсн како ја најде жити се:)

можеби, но јас и' го имам телефонскиот број! ХА!

You bitches are all dead.

Ја нема оштропољубувачката девојка :) Дали ова беше само една обична новинарска патка? Скај дог и Торчо, дали не насамаривте?

Срам вас било!

Хм... Во ниеден случај не ми текна тоа.... Абе ај ако утре нема да можам да пишувам значи ме утепал од ќотек што сум ја оговарал и ми ги скршила рацете

Серпико ќе пее секоја среда во Маракана со момците што сфират коа настапуфа таму Бени од Нон Стоп.
Импресионирани од Изведбата на Серпико на песната Крени према мени, менаџментот на познатиот скопско рок клуб реши да му понуди договор на младиот надежен талент. Од извори блиски на владата дознаваме дека Серпико прифатил од прва, дури не се ни ценкал за хонорарот.
Па да го видиме нашиот другар во акција, веќе од следната среда.

Serpico напиша:
Ја нема оштропољубувачката девојка :) Дали ова беше само една обична новинарска патка? Скај дог и Торчо, дали не насамаривте?

Срам вас било!

Не ги карајте децата за џабе, не лажат :)

За мене тешко дека ќе има некој трач многу малце луѓе ме знаат од форум, ај сама ќе си пуштам еден :pos: еве ви пар..... ја и Dark Angel (Sky Dog ништо од свадбата со неа, моја си е
09.gif
) да нема заблуди и двете сме би :pos2:

WTF?!People,зошто ми правите вака,си листам по форум и некој ме озборува.Скајдог,you have no idea what you're talking about my fella(ќе видиш ти,што ми е гајле шо си метро 95,јас имам виша дивјачка црн појас положено)
И не е на С...на Ж е...Жане:kesa:
Серпикс,мада не би била лоша идејата јас и ти афера м ?и така планиравме кај Галите еден викенд за двајца.Чекам повратна информација (јеа шур):)
Ќе ве следам луѓе...ццц абе на мене сте се фатиле,има поинтересни луѓе на форумов од мене белив ми:nesum: :)

Tonchie напиша:
Серпико ќе пее секоја среда во Маракана со момците што сфират коа настапуфа таму Бени од Нон Стоп....
Фала Тончи, a баш неможев да се сетам шо пеев... :pos:

Инаку, за деталите на договорот не сакам да коментирам, сумата во секој случај ќе е шестцифрена (без децимали) :)

Разорикс, на жолт се даваат поинакви коментари бре, ќе глумиш лудило ово оно... немој да се издаваш :pos:

Наивно сум what can i do:)
Ајде кандидати на С..пријавувајте се....листа ќе има утре ако има доволно пријавен број на кандидати.Ако не...*си го мести штандот kissing booth*десетче еден бакнеж...па ќе видиме :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom