Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стивнаа оговарањата на Кајганава...замре жолтиот печат.:(

Ма нема врска школска... еве јас да ти кажам нешто: Баш пред неко ден ја видов онаа ....[шепотење] со оној бе, го знаеш....[шепотење] како шетаа фатени за рака.

Ама не кажувај никому :)

Пер, а коа се деси тоа? Знаеш тоа со таквата и тие онаквите кај тоа таквото! Нели беше најтоп на целиот свет?! И ПОСЛЕ И' ИСКОЧИЈА ТИЕ ОЛКАВИТЕ! ЕБАТЕ ФОРУМЏИКАТА ЕБАТЕ!

Razorblade Kiss ми вика дека и се допаѓал некој од форумов. И дека никот му почнува на С.

ССССССкај догу... шо ССССССакаш да кажеш?

С?

Па незнам се дружам јас со неа,некое време ме викаше зет.

па еднаш и ми рече али никот не ми го кажа само С рече ај некако ќе дознаам.

Сссерпикоо?:vozbud:

ССССССха! :pos:

Ajде, ајде....Скај догу, казанова јуниоре... вака ли се изјавува свиѓање на Разорикс Велешикус? :vozbud:

Започнува во жолт печат, продолжува на Во врска со љубовта..., одиме на Се Ебев, па на Каква сакате да биде вашата свадба... и на крај со покани за веселба.

:pos:

Serpico напиша:
Ajде, ајде....Скај догу, казанова јуниоре... вака ли се изјавува свиѓање на Разорикс Велешикус? :vozbud:

Започнува во жолт печат, продолжува на Во врска со љубовта..., одиме на Се Ебев, па на Каква сакате да биде вашата свадба... и на крај со покани за веселба.

:pos:

Ноуп. Не завршува со покани за веселба туку со мекици. hehe:

Дефинитивно не сум јас:) Ако биде свадба дај боже да се среди се како порано да ни биде. Ќе биде со Dark Angel само со неа би сакал на свадба:)

Свесни сте дека ќе ве кажам на Рејзр? Пошо она нема да може да прочита? Муабети само да се ширеле.

С. С. С. С. С.

Jaс нишо незнам....

*свирка....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom