Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вие не сте арни изглеа, сфадбата че биди пред тинекс и тачка. :poss:

Mesaja напиша:
Вие не сте арни изглеа, сфадбата че биди пред тинекс и тачка. :poss:
неможам да замислам каква свадба ке биде тоа

да те потсетам:венчаме модератор и админка а не циган и циганка

вардарче се утепав од чекање за четврто продолжение

dav напиша:

Значи ли тоа дека вардарче со врски ќе стане админ? :)

dav напиша:

Добро утро...ко да незнаеф кој ќе се венча...:tapp:

Свадбата ќе почне во 13.00 пред АС во Велес, после тоа следниот ден идеме у Охрид на плоштад ќе ја прајме и тачка.
Ја пошто сум со две леви и незнам да играм а планирам првото оро в Охрид да го водам, Вардарче ми вети дека ќе ме напие доволно да играм ама и да можам на ноѕе да стојам.
Инаку да ве известам дека има уште 8 празни места за деверуши. Едното е веќе пополнето. Со која? Зини да ти кажам.
Значи пријавувајте се.
Исто така се бара професионален фризер ама да не е Жаре Берберот.

Едит
Ме интересираТ, шо е работава со момичево ш`о гувее?
Да не тренира за невеста. :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
едит два
Мац)) Имаш бе возачка???

Jakov напиша:
едит два
Мац)) Имаш бе возачка???
Чекај тоа ко ќе ве возам у лимузината ќе ме прашаш :pos:
Иначе стварно Фортуна ја нема на моминска вечер не е?

Ако немаш кажви со време да барам друго дете. Мистичен вози добро ама скутер, а на скутер тројца тешко.

јаков бидејки ти си организатор ај кажи кој ден ке биде свадбата ако уште не си решил ти предлагам накај август само немој шеснаести

Тоа е на младите да решат. Јас сум само mr.Wolf.

На 28.08 свадбата... Сите да дадат дупло пари, на тој ден ми е роденден, а гревота е на кумот да не му се донесе подарок за роденденот. :(

Моменат, испадна еден мал проблем. Одам јас денес у Оритскиот основен суд број 5 да соберам потребната документација и коа таму една така елегантно потполнета теткица со битолско-ресенски акцент ми вика: - Дечко знам дека си вака шармантен и најубав у цел ОриТ ама морам да те разочарам, неможам да ти ги издадам потребните докумени за венчавка затоа шо сеуште официјално не си разведен од претходната! Така да утре пак сум кај теткицата за да средам работа, а у меѓу време да одам да ја побарам бившата да потпише тоа шо треба.

Накнадно ќе ве известам за се, а до сега собраните пари може да ги префрлите на сметката:

Назнака: Поклон за свадбата на вардарче
Депонент: Охридска Банка
Сметка: 4521000000964873
Шифра: 69

Вие не сте арни:pos::pos::pos:

E сега кочете малку!
dav напиша:
Која админка? Две сме. Едната е од Струга, другата од Охрид. Трета нема. Стружанката не се мажи, а Охриѓанката па уште помалце. Од кај знаете вие со која ќе се жени? Ако ме пишал мене во приказните, значи дека останал со мене? Не се мажам со некој што има милион швалерки алоооооо не си правете бајрами на умот. А башка што не е разведен!

Jakov напиша:
Свадбата ќе почне во 13.00 пред АС во Велес, после тоа следниот ден идеме у Охрид на плоштад ќе ја прајме и тачка.
Ја пошто сум со две леви и незнам да играм а планирам првото оро в Охрид да го водам, Вардарче ми вети дека ќе ме напие доволно да играм ама и да можам на ноѕе да стојам.
Овој па:pos::pos::pos::pos:
Јаковчо, муабетот за деверушите не можам да ти го разберам. Деверуши не бира невестата? Од кај едно место веќе зафатено?

Не ме давајте!!!

Цела свадба спремија, и на крај , невестата ги демантираше гласините...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom