Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
неможам да замислам каква свадба ке биде тоаMesaja напиша:Вие не сте арни изглеа, сфадбата че биди пред тинекс и тачка. :poss:
Значи ли тоа дека вардарче со врски ќе стане админ?dav напиша:неможам да замислам каква свадба ке биде тоа
да те потсетам:венчаме модератор и админка а не циган и циганка
вардарче се утепав од чекање за четврто продолжение
dav напиша:неможам да замислам каква свадба ке биде тоа
да те потсетам:венчаме модератор и админка а не циган и циганка
вардарче се утепав од чекање за четврто продолжение
Чекај тоа ко ќе ве возам у лимузината ќе ме прашашJakov напиша:едит два
Мац)) Имаш бе возачка???
Која админка? Две сме. Едната е од Струга, другата од Охрид. Трета нема. Стружанката не се мажи, а Охриѓанката па уште помалце. Од кај знаете вие со која ќе се жени? Ако ме пишал мене во приказните, значи дека останал со мене? Не се мажам со некој што има милион швалерки алоооооо не си правете бајрами на умот. А башка што не е разведен!dav напиша:да те потсетам:венчаме модератор и админка а не циган и циганка
Овој паJakov напиша:Свадбата ќе почне во 13.00 пред АС во Велес, после тоа следниот ден идеме у Охрид на плоштад ќе ја прајме и тачка.
Ја пошто сум со две леви и незнам да играм а планирам првото оро в Охрид да го водам, Вардарче ми вети дека ќе ме напие доволно да играм ама и да можам на ноѕе да стојам.
FortunE напиша:Не ме давајте!!!