- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Остај бе јас да кажам тоа...тамам ја ископав веста и сеа ти сам се разоткри.Н'ц не е така интересноvardarce напиша:Vardarce ke se zeni...

Сакате уште некој пар да ви кажам?:zlo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај бе јас да кажам тоа...тамам ја ископав веста и сеа ти сам се разоткри.Н'ц не е така интересноvardarce напиша:Vardarce ke se zeni...
Значи!!!vardarce напиша:Vardarce ke se zeni...
а јас спаѓам во јузерите?(одам на свадба дефинитивно)ајде дајте покани!за кафана предлагам под кале ,најдобро за свадби е таму:je:туку ај дајте четврто продолжениеJakov напиша:Значи!!!
Од денес збираме пари за поклони за свадбата.
Парите ќе ги собирам нирмално јас.
Админи по 3000денари
Модератори по 2000
Јузери кои ќе идат на свадба по 1500
оние кои нема да доаѓаат по 800
за оние кои се во дијаспората тарифата е
70 евра админ
45 модератор
25 јузери.
Кумот си го знае редот што како, вечер ќе дојде златарот да се договориме.
Кафаната накнадно ќе биде договорена.
Кој нема партнер/ка
три за позор четири
сад......
Абе какво Кале шо ви е на вас.dav напиша:а јас спаѓам во јузерите?(одам на свадба дефинитивно)ајде дајте покани!за кафана предлагам под кале ,најдобро за свадби е таму:je:туку ај дајте четврто продолжение
Jakov напиша:Абе какво Кале шо ви е на вас.
Свадбата ќе биде у Охрид и тачка. :nenene:
Mac)) напиша:E не може бе така!
Od вишак не ама од тришак да не ме фркне глаа, а?:pos2: :pos2: :pos2:Mac)) напиша:Абе какви свадби какви...сеа се слушнав со вардарац раскинале зашто нејзините не ја давале а она нејќела бегалка да биде
Јебига ај Јаков ќе го жениме ако не е,а ако е уште еднаш( од вишак глаа не боли)
а за старосват предлагам мац)) или јаковbibika напиша:Кум ќе биде Тиф
bibika напиша:Трето-Свадбата ќе биде во Велес,алоооооо...а после можат отаде Охрид!!!![]()