Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:3: :pos2: :vozbud: :pos2: Си читав добри пола саат и баш слатко си се изнасеав и се релаксирав до крај....:zlo: дајте нешто ајде...

:pos2: :pos2: JAs celo vreme to go citam: Jem aahahhahiaihahiahi:pos2: :pos2: :pos2:

Абе и јас читав ЈЕМ ама ова кога го прочитав, сфатив, логично е :icon_lol: Дечки, дајте уште вакви закон е темава, поготово тоа со вардарче и форчн :)):zlo:

I am a bitch напиша:
Абе и јас читав ЈЕМ ама ова кога го прочитав, сфатив, логично е :icon_lol: Дечки, дајте уште вакви закон е темава, поготово тоа со вардарче и форчн :)):zlo:
Баш така!

одвај чекам:zlo:

Аууу, вие ништо не знаете... Јас уста да не отворам! Па, моите информации се проверени, како учесници се споменуваат високи структури: Администртори и администраторки, модератори и модераторки... ма, свашта има. Ајмо, лицитација, к`о да више! :)

П.С. Ебате причата, Вардарче! :( Дури сега ги прочитав и ептееен сум љубоморен! :( Срам да и` биде, сите не` откачила и не се видела и не се запознала со нас? Е, па, љут сум и` и КРАЈ! :(

Da tuka ja pustam zatoa so vise ne e zolt pecat i nemora da se krie taka da. Ke se zenam, bliznacite se na pat, kukata e napravena do karabina.

vardarce напиша:
Da tuka ja pustam zatoa so vise ne e zolt pecat i nemora da se krie taka da. Ke se zenam, bliznacite se na pat, kukata e napravena do karabina.
Епа ајде Честито, тогаш!!!

pravi kako shto sakas ama vazno mi e na mene deka ke te sakam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom