Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
Идеја за да го шитнеме поефтино на народот?!! ИЛи кој ги ебка, ние сами ќе си средиме таа работа, а после ќе речеме дека е крива опозицијата.

Јас сум љубител на решенија печени на Струшки начин.Гледај вака,земаш едно решение го маваш,го маваш,го маваш дури не признае дека е добро или лошо-тоа не е важно.Важно дека решението мора да се изврши и дека е за општо добро.
И гледај, после одма ке ме признае дури и Венера-Е така се решаваат проблеми со решенија. А буџетот не го спомнувај,тој е веќе стокмен.

More itromanec, че тибам спечало, за знајШ.

Ти мене Тошо, абе Цимпе сум јас, од Ќустендил Ју8најтед :)!

Него, ако е стокмен буџетот, ја имам братучед, за јавните набавки најбољи кандидат.

protivpropaganda напиша:
Ептен course of злато на бато!!!

Ја прогласувам Coldheart како мој вицепрезидент!!! Нејзината титула е Ел мучо гранде вицепрезидент ав да Собрание.
Да и` покажете должна почит!!!:cuc:
Инаку ќе ме имате мена на врат!!!:pishtoldz

Meraci. :ojea: Konechno funkcija! :costumed4

Za pochetok... NEMA povekje pozdravi i chestitki u Sobraniska sala!!! :sakas_ust

Coldheart напиша:
Dobro de, ne rekov deka ne smeete da zboruvate. :pos:

Не си ти виновна, чупе!!!
Само таков впечаток оставаш.
Таман си за вицепрезидент, да ги рашамараш недисциплираните пратеници, односно да им помогнеш како правилно да гласаат по својата сопствена совест и свест.
Со тебе како вицепрезидент нема да има закон кој нема да можам да го донесам.:pishtoldz

Да си ибам веко`!!! Знам да си ги бирам соработниците.:icon_cool

Абе шо вака сите си испофативте позиции без гласање а?
комуњари едни :pos::pos::smir:

Јас сум директор на „Агенција за млади и спорт“ и точка.

А господин господин главен на МПЦ зафатено е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom