Fornetti - вреди ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Сум пробал ама не е нешто посебно. Плус тва треба да дадаш повеке пари за да се најадаш салам.

Добри се форнетите особено тие со кулен(+ пивце мммм),а од благите тие со чоколаден крем.200-300 гр. ми се доволно.

Вкусни се. Посебно фета и кашкавалчето. Ама никогаш не зимам поише од 150 гр.,доста брзо ме заситуваат. Убава ужинка.

Уфф, пред 2-3 месеци со цимерот цел килограм купивме. Многу се вкусни.

вкусни се- особено тие со фета сирење, ама многу малку се за тие пари...мислам за 80 ден ке јадам комбиниран или нешто слично... али вкусни се!

А добро ме интересира...еве и од коа ќе се пренатискате....после тоа за колку време пак ви се пријадува???

Оти мене ми се чини дека од лиснато колку и да јадам никогаш не сум бил најаден...а плус ова форнетиве гарант ќе те наполнат и со воздух!

А добро ме интересира...еве и од коа ќе се пренатискате....после тоа за колку време пак ви се пријадува???

Оти мене ми се чини дека од лиснато колку и да јадам никогаш не сум бил најаден...а плус ова форнетиве гарант ќе те наполнат и со воздух!
ми се здојадува само што ќе ја фрлам кесичката... ммм... а може и пред тоа

ми се здојадува само што ќе ја фрлам кесичката... ммм... а може и пред тоа
Хахаха...значи сепак овие мрфки би им ги препуштил на некои, што со еден бурек се најадуваат за наредните 2дена!!

Хахаха...значи сепак овие мрфки би им ги препуштил на некои, што со еден бурек се најадуваат за наредните 2дена!!
ни на такви...
јас јадам еден бурек буквално два дена а овие ме држат 5мин

Не се лоши. Сепак, ретко јадам лиснати од овој тип. Не ми се во омилените јадења.

Земав на одмор, 3-4 пати од Лептокарија. Не дека не се вкусни, ама за тие пари што ќе ги дадам за Fornetti, на друго место ќе се најадам асално. Овде за да се најадеш треба да дадеш 80-100 денари...

ок, барем спаѓаат во здрава храна (или се поблиску до неа отколку некој мрсен хамбургер)

Прв пат пробав пред некој и многу се вкусни. Следечи пут зеам едно кило. :vozbud:

На број, 7 или 8 ми се доволно. Со фета и гурманските, ууф. Ме најадуваат. Уф. Сакам сеа. Уф. Одам да си купам.:vozbud:

Мене ми се допаѓаат и тоа многу, фета и пица во комбинација после со вишна, мене искрено 200 грама ме најадуваат.
+ превкусни ми се за да им обрнам толку големо внимание на цената.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom