Fornetti - вреди ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама кога се во голема количина вака џабе ќе јадеш не те заситуваат.

Убави се но не вреди да се купат....

Еј ги пробав во петокот. Преубави се, мх! Ме фати 60 денари, а се прејадов, не можев да дишам. Тие со фета сирење, со кулен и со шунка се преубави! Леле, леле, леле!:vozbud:

Мене искрено не ми се бендисуваат.
Ама мајка ми и брат ми се у коалиција и стално ги таманат.
:toe:

Ги прават сега пак малите или ќе ги прават само тие, 2 за 35 денари?

Хмм.. што знам не ми се баш.. гледам кај мене у школо сите со такви ќесичкии ми шетаат.. имам јадено 2-3 пати ама сепак не ми се некако вкуснии..:wink:

Јас сеуште се обидувам да го сватам филмот на тоа да платиш МНОГУ а да добиеш МАЛЦЕ. Тоа ти е исто ко да купуваш Кока Кола од 0.5 за цена од 2 литра, и да тврдиш дека е многу поубаво така да купуваш

за убај се убај... ама и скапи упм... кога би имал попоќе пари да а вака ретко

Ова еднаш имам пробано само. Па лиснато тесто е ова и ништо друго! Можам дома 100 пати подобро да си направам.

имам еднаш јадено со сирење и шунка и супер се посебно кога се топли, ама сепак не вредат за парите

супер се..али ако мислиш со нив да се најадеш убавко кје ти требаат богами 250 денари :)

Имам јадено, но не ми се дават пари за 5 внатре малецки, поарно ке отидам ке си купам еден сендвич ке си се најадам убаво. Ама слатки се сепак.

имам пробано и ги практикувам во секојдневниов живот... мене ми се чини дека е исплатливо, ама не за да се најадеш, туку како за ужинка или така нешто... најубави ми се фета и еурокрем ама топли ... мх мх мх:pipi:

Добри се не се лоши....само што треба да купиш повеќе за да се заситиш, а за тие пари шо ќе ги дадеш, да земаш од некоја пекара ќе се прејадеш

Super se fornetite, ama za da se najadis ke ti treba 200-300 denari, pa ne e isplatlivo da gi kupuvas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom