Fornetti - вреди ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Abe glupo e sea da sporeduvate fornetti so hamburger od 7ca..
Ovie se da si gi kupish ako ti doagjaat gosti, onaka uz meze mesto kiflici, ne im e namenata da se najadesh so niv, 200 denari ke treba da daesh ebate..

Bitno..tie so feta sirenje se orgazmicki!

Закон... си купвам доста често кулен/фета/вишни...
Едно 300 грама можат да ме најадат... барем за некое време да ми држи :)

Мене убај ми се ама пак за 30 денари не вредат

Abe glupo e sea da sporeduvate fornetti so hamburger od 7ca..
Ovie se da si gi kupish ako ti doagjaat gosti, onaka uz meze mesto kiflici, ne im e namenata da se najadesh so niv, 200 denari ke treba da daesh ebate..

Bitno..tie so feta sirenje se orgazmicki!

Абе другар, македонски гости не ги пречекуваш ти со форнети за 200 денари.Ќе те фати поскапо тоа.Или кифлички или обични лиснати:)

Ама затоа за уште 15 денари четврт бурек ќе си купиш :wink:

Хехе, токму така:)

Абе другар, македонски гости не ги пречекуваш ти со форнети за 200 денари.Ќе те фати поскапо тоа.Или кифлички или обични лиснати:)

Abe pravi Makedonski gosti gi dochekuvash so salata i 2 litra rakija...a ne so kiflicki.. -.- ama aj.. XD po tvoe neka e XD

[Zabeguvame od tema..]

Нит сум влегол нит сум купил нит сум пробал, ама од тоа што можев да го видам преку излог ми се виде како храна за врапци по цени за кои во македонските традиционални брекчилници се добива значително повеќе материјал кој е исто така вкусен.

Зависна сум :vozbud: Влатко ме зарази :) Ги пробав и толку :) Неможам да престанам да ги јадам... И се најадувам со максимум 50 денари :) Многу ми се вкусни... Е сега колку вреди... Додека можам да си дозволам ќе ги јадам... За јадење не штедам :)

Прв пат ги имам пробано пред 2 години кога уште не беа донесени кај нас. Ги пробав во Хрватска и тогаш се заљубив у нив. Кога видов дека и тука има Форнети ептен се израдував, ама кога ги пробав се разочарав. Ги прават по истиот рецепт ваљда, ама нешто утнуваат во работата.:nesum:

Ако се гага, добри се. Иначе, гејска работа. За тие пари што ми требаат да ме најаде едно глупо тесто, боље ќе си купам хамбургер.

Сум купила неколку пати до сега и баш ми се вкусни.
Мене можат да ме најадат:pipi:Таман ми се:wink:
Ти си струмички костур на батерии. Тебе и пиперка те најадува :)

Тие со чоколадо ми се допаѓаат :pipi:

Али тоа не е замена за оброк него онака за ужинка или кога не сум гладна многу може :)

Јас не знаев дека вака се викаат :icon_lol:

url

Ммм ги сакам онака за доручек таман ми се мх мх, со фета ги сакам иако не јадам сирење и слично, и со шунка што се. Ме најадуваат што знам и убави ми се.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom