Fornetti - вреди ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пари многу за јадење не штедам.Често купувам форнети,вкусни се.Посебно оние овошните,а и тие со еурокрем и фет сирење се прекрасни.Сепак,кога даваме пари на други глупости непоребни и некорисни зошто да не се даде за нешто што е вкусно,корисно и убаво?:toe:

Фета и Еурокрем...мене доста ми се 5/6..а некогаш и 3...
преубај ми се..кога сум во центар,секогаш си земам..

:helou:

Најубави ми се со фета сирење и со шунка...за убави стварно се убави..ама за цената сепак би можела да биде малце поприфатлива за да се најадеш како што треба.А вака 6 такви малецки за 60-70 денари..
Заклучок:Ако ти се јаде ептен барај си друго чаре
Ако ти се јаде малце оди во Форнети:wink:

mn retko kupuvam bidejki ne mi se davaat tolku pari na nesto samo kolku da gricnes ne da se najades

Не јадам многу често ама прекрасни се

Mnogu mi se vkusni gi imam probano tie so vanila i jagoda i 2 mi se dosta :pipi:

ретко јадам пошо не ме најадуваат ке треба да банкнотирам за да се најадам од нив
иначе вреди до негде

Па убави се не се лоши. Ако не се лажам брендов е Унгарски.

суепр се за ужина за да те залаже кога не си ни гладен многуне си ни ептен сит!

Уф, за мене и тоа како вредат... Секогаш ги земам оние што им се со едно или друго месо (благи не земам), и за некои 3-40 денари, ме заситуваат за наредните 2-3 часа. Плус, вкусни се бе...:pipi:

Уф, за мене и тоа како вредат... Секогаш ги земам оние што им се со едно или друго месо (благи не земам), и за некои 3-40 денари, ме заситуваат за наредните 2-3 часа. Плус, вкусни се бе...:pipi:

да ти кажама некогаш и мене а кои ти се омилени мене ситее! :) што да правам храната ми е под кожа!

Мислам оти не вреде.
таму за 30 денари стават 4 фета..
Тоа ништо не ме најадува и затоа си зимам за 60:vozbud::helou:

Да ги имам пробано посебно благите се многу убави ама и нејјадуваат за 50ден добиваш 6 такви мали мене че ми требаат негде 300ден за да се најадам со нив

Вкусни се, но премногу мали. Поубаво ќе си купиш нешто друго и ке се најадеш ко човек.:helou:

убави се ама не вреди за парите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom