Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Друже, Ландо го тинтраат во Мекларен, додека Леклерк го дупат во Ферари.
Голема разлика.
Си видел некогаш Ферари да му удоволи на Леклерк?
А бе создадени се ферари и Леклерк еден за друг ако не направи он некоја аматерска грешка они ке направат, посекако далеку се да бидат втор тим а камо ли да се борат за титула па да му дудлаат

Леклерк заслужува подобар тим. Aко беше во Мекларен ќе се бореше за титула. Макс е најдобар возач во Ф1, по него следуваат Пиастри и Леклерк.

А бе создадени се ферари и Леклерк еден за друг ако не направи он некоја аматерска грешка они ке направат, посекако далеку се да бидат втор тим а камо ли да се борат за титула па да му дудлаат
Не мора да му дудлаат, ама за цела сезона да не се најдат во тактика, стратегија.....
Ферари е за три класи послаб од Леклерк.
Не за џабе Хамилтон има вакви резултати. Него пред пензија не сака да се замера со никого.

Не мора да му дудлаат, ама за цела сезона да не се најдат во тактика, стратегија.....
Ферари е за три класи послаб од Леклерк.
Не за џабе Хамилтон има вакви резултати. Него пред пензија не сака да се замера со никого.

Он е љут што не може да носи фустани додека вози за Ферари.

Kako pratis formula i kazuvas deka Lando e podobar sofer od Oscar, bravo. Bukvalno go tormozi vo race pace sekoja mozna trka, da ne zboram sto nema ni 10 posto od poddrskata od Mclaren kako sto ja ima Lando.

Само да прашам кај тебе у универзумот кој е прв возач на Редбул Чеко или Рикиардо?
Ја прво и основно Ред Бул го сметам за пијалок,тоа не е формула тим хаха

ахаха ха ха хах ааха ај одјеби сеа хаахах аха ха ахааахах

Не е проблем бро ондак Монтоја и Тојота колку титули заедно земаа ?
Колку трки по сезона има кај у сезона?

Упм, го спомна Монтоја и се замислив од кога пратам Ф1.
Страшно, од Фитипалди наваму.
И горењето на Лауда, ударот на Сена...
Чуден спорт, уште почудна пасија за брзина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom