Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Кога луѓе би разбирале хумор светот би бил прекрасно место за живеење.
Абе оно и ти кога би разбрал понешто на таа тема, уште подобар би бил сФетот.

Кога луѓе би разбирале хумор светот би бил прекрасно место за живеење.
Ликот има насмевка ама веруј општество немало хумор у таа негова изјава.

Не навивам за него ама сметам дека во моментов е убедливо најдобар на гридот и еден од најдобрите што возеле некогаш.

Maks u zona, nema nisto pojezivo za cel grid, istorija ispisa vcera so najbrziot krug ever vo F1, denes samo potvrdi deka bese klasi nad site vikendov.

Ova sto go napravija meklaren so promenava na pozicii bese dno dna, da mozat ke iznunad kazna u poeni za Piastri samo za da Noris e sampion. Radi greska u menuvanje na gumi be, pa i toa e del od trkanjevo bemliga, ne pamtam deka taka bese i vo Ungarija lani, neka me popravi nekoj, mislam bese anderkat samo ili poebaa i kaj Piastri taka.

Браво за Макс!
Можат да му бричат на Пјастри, Ландо до крај уште мал миљон грешки има да направи.

Da menuvaa odluki zaradi greski vo pit vaka vo polza na Oscar ke bese 70 boda pred Norris do sega. Daj boze da osvoi maliot zaso e edini sto ima muda na grid so Max momentalno.

1757265319562.png

^ This guy :cuc: :cuc: :cuc:

Многу ми е мило што правите ф1 фанови конечно почнаа да сфаќаат на што сведочат и да му ја оддаваат почитта која ја заслужува, а и он со изјавите што ги дава, доктор на науки е за спортов, роден е за ова, one of a kind би рекол, таму горе со најголемите легенди на овој спорт е веќе, а има уште многу да дава.

Не е ни мала работа тифозите да ти го пеат името денес, доста големо признание е тоа, ретко тоа се прави на некој што не е дел од ферари тука aма ако некој може да препознае една возачка величина, тоа се они, а и свирежите за Ландо све говореа што мислат за тоа што го направија Мекларен.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom