Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
тв 24 нема најави нешто да дава? овие а1 ги скинаа ск тотално, ми остана само Чукарички - Бачка Паланка да гледам

тв 24 нема најави нешто да дава? овие а1 ги скинаа ск тотално, ми остана само Чукарички - Бачка Паланка да гледам

За жал не. Уште лани на последната трка кажаа Табаковски и другиот коментатор дека нема веќе да пренесуваат 24. И јас сум на А1, убаво ни го спопикаа богами. За Ф1 ова ќе биде прва сезона каде не фаќам ниедна телевизија што ќе пренесува.

Имате да споделите некој сајт или редит кај што споделуваат бесплатни стримови? И јас сум на А1, we're screwed.

За жал не. Уште лани на последната трка кажаа Табаковски и другиот коментатор дека нема веќе да пренесуваат 24. И јас сум на А1, убаво ни го спопикаа богами. За Ф1 ова ќе биде прва сезона каде не фаќам ниедна телевизија што ќе пренесува.
Јас за среќа, ќе си гледам. :P А инаку, го знам чувството - на времето, таму некаде 2001, 2002, 2003, не се сеќавам точно, тогашна скопска Алфа (имаше грчки газда) ги откупи правата, па така јас кутричок, во Македонски Брод, морав да се шлепам кај другари што имаа сателитски (да, кабелска телевизија во Брод не постоеше).

Имате да споделите некој сајт или редит кај што споделуваат бесплатни стримови? И јас сум на А1, we're screwed.

Лани немаше проблеми, топ снимка со британски коментатор. Каснеше малку, 30тина секунди максимум. Не сецка и не бара јава :ljubove:

Лани немаше проблеми, топ снимка со британски коментатор. Каснеше малку, 30тина секунди максимум. Не сецка и не бара јава :ljubove:

Bookmarked, фала (y)

Ја обично на buffstreams што го постираше Јагодица или https://www.totalsportek.com/formula1-hungary/

Само пази канцер се страните обавезно со адблок отварај. За време на трки се наоѓаат и други стримови по редит или со едноставен гугл срч.
Штета нема Ф1ТВ кај нас, не е скапо да се претплатиш. Мислам дека во Србија има на пример...

Ја обично на buffstreams што го постираше Јагодица или https://www.totalsportek.com/formula1-hungary/

Само пази канцер се страните обавезно со адблок отварај. За време на трки се наоѓаат и други стримови по редит или со едноставен гугл срч.
Штета нема Ф1ТВ кај нас, не е скапо да се претплатиш. Мислам дека во Србија има на пример...

Да да, имам адблок обавезно пуштено :)

За Ф1ТВ разгледував и јас, и преку VPN пробував нешто и успеав да дојдам до наплата ама некако ризично ми се виде да не платам па да ме блокираат нешто после, ако е храбар некој може и така да проба.

Според Мерцедес, ама мислам дека ги шупчат

"We can see from the data we’ve collected over the last few days that on race pace, we’re not as quick as Red Bull."

Да да, имам адблок обавезно пуштено :)

За Ф1ТВ разгледував и јас, и преку VPN пробував нешто и успеав да дојдам до наплата ама некако ризично ми се виде да не платам па да ме блокираат нешто после, ако е храбар некој може и така да проба.
Најверојатно би можел да гледаш со ВПН ама не знам дали ќе можеш да наплатиш така.

Види првиот коментар, изгледа може да се заобиколи некако. Пробај со 1 месец претплата ако ти успее, мислам дека само $2,30 е :D

Најверојатно би можел да гледаш со ВПН ама не знам дали ќе можеш да наплатиш така.

Види првиот коментар, изгледа може да се заобиколи некако. Пробај со 1 месец претплата ако ти успее, мислам дека само $2,30 е :D
Ја лани имав земено IPTV од кинезите за 25$ и цела сезона ја изгледав на SKY F1. Светлосни години се пред Хрватита, а за нашиве и да незборам. Покрај F1 има се од спорт и филмови така да и тоа како се исплати. Единствено што треба е да имаш оптика, односно брз и стабилен интернет. Така да и годинава ќе си земам истото.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

оваа година е на Макс, редбулов делува доста потентно годинава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom