Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали има некои организирани тури што се иде до Турција за викендот за трката со хотел итн?

Претерувате со плачењево. Ко хамилтон сте и вие. Јасно си е правилото, сите играат според истото. Тоа што луис профитира најмногу од ова е сплет на околности. Ко македонци што скандираат ехф мафија на соминетелен аут сте.
Звучи рамноземјашки, ама верувам дека секаде каде што имаат можност успеваат да најдат начин да му помогнат на наративот за ГОАТ :)

А, тоа што е егоманијак и со глумењето денеска успеа да го сврти вниманието од првата победа на Окон не ни сакам да го коментирам. Досега немал последици, магично баш денеска му се појави долгорочната корона...

Прегледај го приврзокот 303218
Прегледај го приврзокот 303219

Изгледа работата е посериозна отколку што изгледаше.

Ич нека не вози до крај, нека си го гледа здравјето.

Унгарија е една од најтешките стази за претекнување, колку и да ти е болидот спремен. Ама ај ќе го хејтаме циганот дека дошол до трето. Дечки, бидете среќни што немаше уште два круга плус, или што Алонсо не беше пројден два круга порано (затоа негова е победава на Окон). Ќе ја затворевте темата.
Иначе глупо е правилото со гориво, според мене и ако го туркаш болидот до целта треба да ти се рачуна регуларен пласманот. Се дешавало ова, али во други ери.

Унгарија е една од најтешките стази за претекнување, колку и да ти е болидот спремен. Ама ај ќе го хејтаме циганот дека дошол до трето. Дечки, бидете среќни што немаше уште два круга плус, или што Алонсо не беше пројден два круга порано (затоа негова е победава на Окон). Ќе ја затворевте темата.
Иначе глупо е правилото со гориво, според мене и ако го туркаш болидот до целта треба да ти се рачуна регуларен пласманот. Се дешавало ова, али во други ери.
Глупо не глупо по некој случај му легна нс цигото ко кец на десетка.

Сум кажал и јас го мрзам Хамилтон од дното на душата, ама можеме до утре да се објаснуваме за неговиот карактер. Факт е дека е одличен возач. Вчера на моменти имаше и побрзи болиди на патеката па мака мачеа. Ајде Макс ќе го тргнеме тука затоа што возеше со оштетен болид. Да имаш толку претекнувања на стаза ко Хунгароринг не е мала работа.
Сеа што ние не го сакаме него тоа е друга работа. Ама бидете реални, ова со горивово да се случеше на Хамилтон сите ќе урлавте од радост тука. (и јас)

а замисли ако имаше тркава 60круга ке беше 5 место цигото

Sent from my iPhone using Tapatalk

Настрана Хамилтон и Верстапен дискусиите. Види го Нандо. 40 години и мислам дека нема изгубено ни секунда од темпото што го имаше пред 10 години. Човеков да ја имаше среќата и тимот што ги имаа Шумахер и Хамилтон, кој знае со колку титули ќе беше.

А, тоа што е егоманијак и со глумењето денеска успеа да го сврти вниманието од првата победа на Окон не ни сакам да го коментирам. Досега немал последици, магично баш денеска му се појави долгорочната корона...

Јас не верувам дека глумеше. Можда кења за тоа дека му било последица од короната, се правда или не знам што, ама мој впечаток е дека реално му се слоши. Може и на психичка база да му беше после тортурата од Алонсо. Ама го приметив на преносот одма, некои работи не може да се изглумат.

Настрана Хамилтон и Верстапен дискусиите. Види го Нандо. 40 години и мислам дека нема изгубено ни секунда од темпото што го имаше пред 10 години. Човеков да ја имаше среќата и тимот што ги имаа Шумахер и Хамилтон, кој знае со колку титули ќе беше.
Немој бе вакви работи, срце ме боли...

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН

Празнично издание на Ф1 на Македонски во релаксирана атмосвера, краток коментар за феномалната трка во Унгарија во која Естебан Окон стигна то неговата прва победа во Ф1 а Луис Хамилтон ќари од несреќата на Верстапен по стартот на трката.
Целото видео на линкот подолу
1f447.png
1f3c1.png
1f1f2_1f1f0.png

Според некој канадски медиум, Тото и Лоренс Строл се под истрага за insider trading, во врска со инвестирањето во Астон Мартин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom