- Член од
- 1 март 2021
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 96
Јас како фан на Фетел веќе тешко ми е да го гледам на тркиве, во Ферари правевме изговори али очигледно поминати му се деновите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
namerno, samo ne primetija komentatorite. Odma znaev deka ova ke se desi zaso iskoci so cel bolid od patekata koga prethodno go pomina.Го пушти поради надвор на кривина 4, или проблеми?
Не само тоа, туку и на моменти ми делуваа ко да не ја следат трката. Повеќе фокусирани на статистики, а не гледаат кој на кое место е. Колку пати им се случи да кажат: еден Астон Мартин и еден Алпајн, на пример, ко да не знаат кои се возачите. Особено во тој периодот од првата половина на трката кога имаше чести промени од 7 до 13 место. Не сум нешто особено импресиониран, зашто ги правеа WOOOOOW!Им требаше replay за нешто што беше 99.99% сигурно дека е причината.
ТВ 24 ниво на грешка е ова![]()
Али ова беше разочарувачќи на крајот што Макс мораше да ја врати позицијата. Хамилтон си продужаваше патеката тука цела трка, предност си е предност само некој се казнуваат. Различно е престигнување не викам не али сепак.
Како беше муабетот кога му кажаа дека му е на 2 секунди, leave him to me?
Воопшто не им е смислено баш анти климакс беше тоа. Се знае се става песок или вештачка трева на патеката и нема никој да проширува, како на класичните стази сега тоа се избегнува поради "безбедност". Друга алтернатива им е да смислат подобри правила за вакви ситуации.Да и јас ова си помислив прво, ама после објаснија дека доколку добиеш позиција со таков маневр не е дозволено. Затоа и Макс не се ни бунеше него одма си бараше алтернативна казна. Не им се баш најдобро смислени тие правила за track limits али тоа е..