Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Мекларен најубав од 98ма до 2006та, толку после нешто се збунилe :D
На изглед мене освен Реноата, особено она со Mild Seven како спонзор, портокаловиот Мекларен од 2017 најмногу ми се допаѓа.

Great day in the #F1 : Confirmed in the afternoon
@RenaultF1Team the comeback of @alo_oficial. And I collect alongside gardening, further my information on a much bigger sensation for the #SillySeason . More on this on Thursday morning @MST_Formel1!

За утре се очекува уште поголема бомба, интересно. Претпоставувам е нешто поврзано со Фетел ама останува да видиме.

107267991_1781152945375013_4862926081449657485_o.jpg

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Daddy's home :jeeee::jeeee::jeeee:

Great day in the #F1 : Confirmed in the afternoon
@RenaultF1Team the comeback of @alo_oficial. And I collect alongside gardening, further my information on a much bigger sensation for the #SillySeason . More on this on Thursday morning @MST_Formel1!

За утре се очекува уште поголема бомба, интересно. Претпоставувам е нешто поврзано со Фетел ама останува да видиме.

Фетел во Ред Бул

Да му дадеш шанса на пропо возач како Фетел треба озбилно да ти фали даска у главата

Сериозно у шок сум 2 дена и не можам да верувам дека па ќе го глеам Алонсо на патека... А, иначе за Фетел во РБ не ме чуди, самиот е свесен дека нема друг избор каде да оди, а да вози конкурентен болид. Од друга страна и РБ се свесни дека со Албон и Гасли кикснаа и им треба повеќе време да стекнат искуство, или да си најдат нови деца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom