Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
И јас мислам дека ќе згрешеше Ботас со софт бидејќи имаше 20+ кругови за возење, а видовме што се случи со Перез на крај кога изгуби 2 позиции бидејќи прилично новите софт пневматици наеднаш му изгубија перформанс.

Не знам по кои параметри е одбран Перез за најдобар на тркава, Гасли требаше да биде возач на денот. Мислам дека правилото дека мораш да влезеш во бокс треба да биде скинато, Окон ќе издржеше цела трка и ќе завршеше 5ти, автоматски и шофер на денот.
За рекордот шта речи, историски момент, ова беше еден од рекордите на Шумахер што беа најмалку веројатни за рушење во блиско време.
Возач на трката го бираат гледачите кои гласаат на f1 сајтот. Не мора ништо да значи кој на кое место завршил, сме виделе и многу почудни избори.

Ви текнува еднаш Кубица кога беше возач на денот, а поминат беше од Расел за цел круг, па после рекоа техничка грешка било :ROFLMAO:

Возач на трката го бираат гледачите кои гласаат на f1 сајтот. Не мора ништо да значи кој на кое место завршил, сме виделе и многу почудни избори.
Јасно де, али толку глупи ли се гледачите :D

Јасно де, али толку глупи ли се гледачите :D
мексичките гледачи. :D
откако најавија Рејсинг Поинт декаСеб го земаат за в година, какви клетви од тоа мексиканците паѓаат на фб нафан пејџот на РП хахахха

Секогаш е тука VSC/SC да се олеснат работите....

Verstapen :eek:
Russel :tapp:

Последно уредено:
И без ВСЦ Луис си ја имаше завршрно работата за да излези прв, да сме реални, и то заслушено 100%, ако беше обратно, Ботас со потрошени гуми а Луис со нови, кој верува дека Финецот би возел побрзи кругови од Луис? Не се иста лига, тоа е.

Nerealno se jaki mercedesive, ali nerealno, ne znam sea novive pravila za sledna sezona sto ke znacat za bolidive ama ovaa razlika u brzina pred ostanatite, po pola sekunda od krug, ne se nadoknaduva ni za 2 sledni godini, narocito ne ako si ferari koi momentalno se klasi pod red bul, a sramota e vo ista recenica da se stavat so mercedesive, i samite vsusnost izjavuvaat deka sledni 2 godini ke se delikatni, u nikoj slucaj konkurentni na mercedes a valjda i RB.

Luis ne vlaga u boks, stari gumi, vozi pola sekunda pobrzo od verstapen so novi gumi sledni 10 kruga, covek koj go vozi najdobriot bolid momentalno posle mercedes, begaj, si ja tera igricava luis na ultra easy mode momentalno, baska sto pokraj nego si ja ima i sopstvenata kucka, botas, milina.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom