Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Досега само Мердецес домашната ја напишале :D

Како успеа да се случи ова со Раиконен?
Кој има вина тука?

Ферари од мизерија, до среќа најголема.
Од нигде никаде, 2 место. :lolzz:
Норис :aplauz::aplauz::aplauz:
Хамилтон изгуби :vozbud:

aj neka pusi kur crniot, mnogu mi se naprai merak 4ti sto zavrsi na kraj, gomno crno ligavo.
Автоматски споено мислење:

Аууу, колку глупаво дете овој Албон!
zaso be glup, pa koja e poentata da ne napadne u situacija koga moze, znae deka vakva sansa moze i nemase da mu se pruzi potoa ke se odlepese mercedesot, a i nisto pogresno ne naprai, luis go poeba, zatoa i kazna jadese.
Ali podobro sto ispadna vaka, albon na kraj problemi so motorot imase sto nemase vrska so incidentot, vaka luis jadese kazna, na kraj ne uspea ni na podium da se iskaci.

Ха хааа... На крај испадна ова ем интересна, ем трка со убав резултат! 2 од тројцата што ги спомнав погоре - на подиум! Јуххххххууууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaso be glup, pa koja e poentata da ne napadne u situacija koga moze
Ама од надворешна страна? Мерцедес? Хамилтон? Really?

цц ветел , да не де изглупираше, 5-6т можеше

Преку кур од Хамилтон веќе, досаден е ко Шумахер. Тркава ич не ми направи кејф, не памтам кога последен пат сме имале волку сејфти кар и аут болиди у прва трка. Ферари дно дна. Не знам какви се правилата ама нека си го вратат болидот од лани, да не им се посреќеше заедно 2цата немаа ни 5 претекнувања. Се мачеа со факинг Норис и Перез. Фетел не знам дали прави саботажа и не му се вози ама ич немаше жар кај него.

Норис сфака част дечко, заслжено. Албон уште многу да учи. Со меки гуми, сака да го престигне Хамилтон на тврди у свиок, а истото можеше на праввец и ќе го добиеше.

Ха хааа... На крај испадна ова ем интересна, ем трка со убав резултат! 2 од тројцата што ги спомнав погоре - на подиум! Јуххххххууууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ама од надворешна страна? Мерцедес? Хамилтон? Really?
ok de, pak ke ti kazam, prostor za preteknuvanje tesko potoa deka ke imase, bas radi toa sto go pisa, mercedesite se prebrzi plus luis koj valjda ke napadnese za prvo.
Nema poenta da se lozhime na ovoj sport ako nema vakvi obidi, bas dobar poteg bese ova od albon i pederski suptilen poteg na luis ali na kraj karmata si zavrsi rabota, which is fine.

ok de, pak ke ti kazam, prostor za preteknuvanje tesko potoa deka ke imase, bas radi toa sto go pisa, mercedesite se prebrzi plus luis koj valjda ke napadnese za prvo.
Nema poenta da se lozhime na ovoj sport ako nema vakvi obidi, bas dobar poteg bese ova od albon i pederski suptilen poteg na luis ali na kraj karmata si zavrsi rabota, which is fine.
Пребрзи се, ама имаа тврди гуми, а Албон на свежи меки беше.

И до кога бе на Раиконен ќе му летаат гуми? Од кога пратам формула му летаат на него гумите.

Јас сум убеден дека ќе го стигнеше Хамилтон на правец. Едно што имаше меки гуми, а Хамилтон тврди, а друго што Хамилтон имаше проблеми со менувачот, според она што го слушав.

Јас сум убеден дека ќе го стигнеше Хамилтон на правец. Едно што имаше меки гуми, а Хамилтон тврди, а друго што Хамилтон имаше проблеми со менувачот, според она што го слушав.
toa ne slusnav ama spored toa kako izvoze potoa luis, prilicno brz mi deluvase, kako i da e, i da go prestignese na pravec, najverojatno nemase da ja zavrsi trkata radi problemite so motorot, taka da na kraj sve ok si ispadna. :D
Ostanuva sea da se nadevame na botas za nekakva neizvesnost za titula sezonava, jedini konkurent na luis za titula ako nestata ostanat vakvi kakvi sto se, jedino red bul nesto da podobrat kaj svojot bolid ama na kutrive denes dvata bolida im umrea pa i ne e ova nekoj vetuvacki start.
Ferari sea za sea (n)(n)(n)

Ваљда едини тим се Ферари кај кој има точно 0 напредок, срамота и брука.

Вака гледајќи очигледно е дека Ред Бул се конкурентни ама овие испади ќе мораат да ги сведат на минимум, не може туку така да му откаже болидот на Макс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom