Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам дека Ферари нема да даде плати еквивалентни на тие у Британија ако решат да ангажираат стручњаци од таму, проблемот мислам дека е во филозофијата на "италијански тим" и се концентрираат главно на кадар од тоа подрачје.
Абе Ферари можеби и подобро ќе платат. Еве пример со Њуи. Имаше човекот многу понуди ѓи одби сите поради тоа што му се работело блиску до дома.

https://www.formula1.com/en/latest/...H9OmTeGIO0aUvbYn5DVOpgWwaNTVsupOdlHh16tDUZNMo

Палмер го дискутира инцидентот помеѓу Леклерк и Верстапен, сепак колку и да е тркачки инцидент се гледа дека не му остави простор, а имаше време и простор, но тоа му беше единствена шанса за победа

https://www.formula1.com/en/latest/...H9OmTeGIO0aUvbYn5DVOpgWwaNTVsupOdlHh16tDUZNMo

Палмер го дискутира инцидентот помеѓу Леклерк и Верстапен, сепак колку и да е тркачки инцидент се гледа дека не му остави простор, а имаше време и простор, но тоа му беше единствена шанса за победа
Како фан на Ферари го тврдам ова: Тркачки инцидент. Толку имам да кажам доста беше од мољакање кај стујардите, му ја затвори цела кривина културно Леклер проба да го исплаши со вртење у десно ама се удрија со гуми само не попушти Верстапен и мило ми е што не влетаа стујардите тука, затоа што ова е и лекција за Шарл дека треба да бидне и он дрзок следен пат а тоа е тркањето, дрскост и мадиња до под

Тогаш треба да го дозволат за сите "forcing other driver outside of the track" и никој да не го казнуваат за тоа инаку ке биде нефер према Леклерк.

Тогаш треба да го дозволат за сите "forcing other driver outside of the track" и никој да не го казнуваат за тоа инаку ке биде нефер према Леклерк.
Ја сум океј со тоа на свиоци кај што има огромни зони за излетување, на места кај што има чакал или ѕид нормално дека не треба да се простува таков потег.

Со задоцнување, погледнете, па споредете со инцидентот Леклерк-Верстапен. :)

Ретко кога грешел вака, јбг го кошташе пол

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Леклерк со помалку од десетинка заостаток. Патлаков Ветел 6 десетинки :tapp:

Кај излета шупаков Џовинаци, му поклони победа на Хамилтон

Зошто Леклер не го повикаа во бокс за време на сејфти кар? Верстапен, Ветел, Луис - сите искористија, ова личи како да му ја запустија стратегијата на Леклер од Ферари

Ауу колку касно дури нареден круг пупупу го запустија од ферари
,

Со судии кога се игра, така е.
А што беше, беше на лошо место излетан Џио.

Фала курцу и Фетел да извози за Леклерк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom