Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Одма беља.

Фетел по лош старт, пак го прелета Хамилтон исто како лани.
.

Последно уредено:
Ајде сеа со нов бокс, што ќе биде.

Или не се обидува, или е кретен.

п.с. Конечно покажа нешто, најбрз круг.

Norris? :(

Последно уредено:
Среќа за Ветел шо Ферстапен е АУТ инаку и тој ке беше пред него, Ветел и со посвежи меки е бавен

Дебили Ферари. Мерцедесите коа стартуваат пред нив им праат фора со лажен бокс и овие паѓаат на таа фора. Еве сеа и пред нив стартуваат и пак паднаа на таа фора му ебаа матер на Фетел. Иако не ми е криво, мерак ми е што конечно си го фаќа статутот на возач број 2.

Браво за Леклерк, конечно победа. А, браво и за Албон и Џованаци. Штета што влеззе во ѕид.

Дебили Ферари. Мерцедесите коа стартуваат пред нив им праат фора со лажен бокс и овие паѓаат на таа фора. Еве сеа и пред нив стартуваат и пак паднаа на таа фора му ебаа матер на Фетел. Иако не ми е криво, мерак ми е што конечно си го фаќа статутот на возач број 2.

Браво за Леклерк, конечно победа. А, браво и за Албон и Џованаци. Штета што влеззе во ѕид.

А за Норис браво ?

Што бидна, ќе има ли нешто истрага за Кими? Не видов...

Се очекуваше ова... :D:D

Attachments

• 69266515_2586795768045359_3369185789677142016_n.jpg
    69266515_2586795768045359_3369185789677142016_n.jpg
    130,5 KB · Прегледи: 25
Последно уредено:
Фетел голема работа му заврши на Леклер задржувајќи го Хамилтон круг два зад него, а Леклер направи 7секунди разлика.
Ферски кон Фетел ќе беше да влезеше во бокс заедно со Леклер и Хамилтон па нека се јадат до крај.
Инаку конечно победа, фала курцу.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Фетел голема работа му заврши на Леклер задржувајќи го Хамилтон круг два зад него, а Леклер направи 7секунди разлика.
Ферски кон Фетел ќе беше да влезеше во бокс заедно со Леклер и Хамилтон па нека се јадат до крај.
Инаку конечно победа, фала курцу.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom